Den utvalde som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Den utvalde som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Den utvalde av Margit Sandemo

I Ljusets rike arbetades det hektiskt för att få sänt en ytterst viktig expedition till De Svarta Fjällen. De flesta medlemmarna i den farliga expeditionen var redan utplockade, men en saknades: Den utvalde.

Den utvalde var en ung pojke som skulle hämtas från den mystiska södra delen av Ljusets rike. Och Indra av Isfolket var utsedd att ta sig an denne mycket specielle pojke…

Den utvalde är tillgänglig som ljudbok.

Den Utvalde: Introduktion

Den utvalde är en bok skriven av Margit Sandemo som handlar om legenden om ljusets rike. Boken är en del av en bokserie på 20 böcker och är fortsättningen på de två böckerna Häxmästaren och Isfolket, som båda utspelar sig under mitten av 1700-talet. I boken Den Utvalda utspelar sig den största delen av boken på 1900-talet.

Se även  Sluta snusa på 1 timme med ny ljudbok [GRATIS]

Den Utvalde: Handling

Ljusets rike är en värld som ligger gömd inuti kärnan av jordklotet och här går tiden mycket långsammare än den gör “i den vanliga världen”. I Ljusets rike slutar de som bor där att åldras och når bara en fysisk ålder på 35 år. I riket finns det sagolika figurer som man bara hört talas om i äldre folksagor – allt från alver, troll och jättar.

I Ljusets rike finns många sagofigurer, men också vanliga människor som har blivit räddade dit, från djupa tunnlar och grottor i underjorden. Ljusets rike styrs av och är uppbyggt av mystiska främlingar som befolkningen inte känner. Detta för att skydda Ljusets rike från mörkret och ondskan som hotar deras befolkning.

I Ljusets rike arbetar de hårt med att försöka handplocka medlemmar som kan utföra en farlig expedition i De svarta fjällen. Alla medlemmar har plockats och är redo för det stora uppdraget, men det är någon som saknas – en mycket speciell pojke som är utsedd till Den utvalde.

I boken Den utvalde får vi följa med de handplockade medlemmarna på den farliga expeditionen som de utsetts för att genomföra. Boken är spännande, gripande och sagolik och det är boken De utvalda som läsaren får svar på den sanna betydelsen av bokserien skriven av Margit Sandemo. En bokserie som har en djupare spirituell innebörd, som leder Den utvalde in på sitt livs öde – det som han blivit utvald att göra.

Se även  Lär dig bota OCD själv med ny ljudbok! [GRATIS]

Den Utvalde: Sammanfattning

Den Utvalde är en otroligt spännande bok i Margit Sandemos bokserie. För att verkligen förstå djupet i handlingen av boken, är det därför viktigt att läsa de föregående böckerna i serien. Historien om Ljusets rike är gripande, vacker och sagolik, men samtidigt innehåller den också den andra polariteten av mörker.

Den utvalde pojken i boken fångar läsaren med sin speciella personlighet och speciella livsväg. Böckerna har en djupare och symbolisk innebörd som blir mer och mer tydlig ju fler böcker som man läser ur serien och boken Den utvalde ger svar på många delar, som fram tills denna bok varit dolda för läsaren.

En stark rekommendation till dig som gillar bokserier med utomjordligt tema och en sagolika story. Den utvalde och de andra böckerna ur serien är fängslande, magiska och är svåra att lägga ifrån sig om kvällen. 

Se även  Bli fri från perfektionism som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇