Bota extrem svartsjuka snabbt med ljudbok! [GRATIS]

Svartsjuka har ett dåligt rykte. Det är inte ovanligt att höra välmenande människor säga saker som ”Var inte avundsjuk” eller ”Avundsjuka förstör relationer.”

Men vad gör denna känsla så dålig?

Även om det ofta är kopplat till romantiska relationer, kan svartsjuka dyka upp när du är orolig för att förlora något eller någon som är viktig för dig.

Detta skiljer sig från avund, som innebär att vilja ha något som tillhör någon annan.

Svartsjuka kan leda till känslor av ilska, förbittring eller sorg. Men det kan ofta berätta en sak eller två om dig själv och dina behov.

Här är en titt på ett grymt sätt att hantera svartsjuka – nämligen med hjälp av en ljudbok. Vi hoppas den hjälper dig bota din extrema avundsjuka (ifall du upplever den så).

Bota din svartsjuka av Rolf Jansson

Svartsjuk? – Bli av med din svartsjuka!

Föreställ dig att du känner trygghet och säkerhet, och att du är helt befriad från svartsjuka.

Hur skulle detta förändra ditt förhållande?

Med detta unika livsförändrande självhypnos-program mot svartsjuka kommer vi att tillsammans:

 • frigöra dig från din oro, misstro och dina begränsande tankar
 • lösa upp gamla negativa känslor och upplevelser
 • skapa kraftfulla övertygelser som kommer att stödja dig
 • åstadkomma djupgående känslor av tillit och förtroende
 • skapa hälsosamma nya sätt att agera och reagera på i olika situationer

Att utveckla svartsjuka kan bero på många olika bakomliggande omständigheter, men ofta handlar det om att tidigare ha blivit sårad. Detta kan då orsaka oro och tankar som ”tänk om det händer igen”? I grunden har då skapats känslor av otillräcklighet, att inte vara tillräckligt bra, och kanske oro över att partnern ska hitta någon annan.

Se även  Musse & Helium som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Om svartsjuka blivit ett problem, så finns det sätt att komma i balans igen. Tänk dig att kunna släppa taget om gamla känslor och i stället utveckla kraftfulla övertygelser som bygger upp din relation och din tillfälligt låga självkänsla.

Att vara svartsjuk handlar om att känna sig hotad. Denna känsla av hot uppstår när vi hamnar i en situation som känns som att den skulle kunna förstöra något som vi värderar högt. I grunden finns alltid någon form av osäkerhet. Ibland kan det handla om låg självkänsla. Svartsjuka kan på sikt skapa en ond cirkel av negativa känslor, t.ex. ilska, känslor av otillräcklighet eller hjälplöshet och förföljelsetankar.

Detta självhypnosprogram, som utformats för att bota svartsjuka, kommer att arbeta direkt med ditt undermedvetna för att lösa upp dina känslor av svartsjuka. Du kommer att känna att du får kontroll över dina känslor.

Om du på ett medvetet plan hade kunnat kontrollera din svartsjuka, så hade du redan gjort det, eller hur? Att du inte kunnat måste betyda att det är ditt undermedvetna som styr dina tankar och dina beteenden.

Vad är det undermedvetna?

Ditt undermedvetna är ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tänker på, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hälsa – såväl fysiskt som känslomässigt. Ditt undermedvetna är påverkbart, vilket är något som kan användas på ett konstruktivt sätt. Man skulle kunna säga att det undermedvetna är förbindelsen mellan ditt sinne och din kropp.

Se även  Paganinikontraktet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att åstadkomma förändringar i det undermedvetna är mycket lättare om vi är i ett avslappnat tillstånd. Det är därför som självhypnos blir så givande. Genom självhypnosen är det möjligt att nå ner till det undermedvetna och där tillvarata förbindelsen mellan sinnet och kroppen. Genom omprogrammering av denna förbindelse kan du få bukt med din svartsjuka.

Självhypnos är inte detsamma som att sova eller tappa medvetandet. Du behåller kontrollen.

Självhypnos är avslappning i naturlig form.

Du är medveten om allt i din omgivning eftersom hypnos är ett tillstånd av högre medvetenhet.

Bota din svartsjuka är tillgänglig som ljudbok.


Vad är svartsjuka för något?

Svartsjuka är en komplex känsla. Det inträffar när det finns ett verkligt eller upplevt hot mot en mellanmänsklig relation. En individ kan avsky en tredje person för att ha tagit bort eller tycks ta bort kärleken från sin älskade.1

Känslor som vanligtvis åtföljer känslor inkluderar förbittring, ilska, fientlighet och bitterhet.

Svartsjuka: Egenskaper

Även om det vanligtvis uppfattas som en negativ känsla, är det naturligt att uppleva svartsjuka i en nära relation. Du kan känna misstänkt svartsjuka eller reaktiv svartsjuka.

Den förra bygger på uppfattning och är ofta knuten till låg självkänsla och osäkerhet och den senare är baserad på situationer som faktiskt hotar relationen, och är ofta knuten till handlingar eller situationer som leder till eller orsakar svek mot förtroende.2

Svartsjuka kan leda till andra känslor eller känslor. Psykiatern Nereida Gonzalez-Berrios, MD, förklarar hur svartsjuka kan manifestera sig i relationer:

 • Att kritisera
 • Felsökning
 • Skyllande
 • Känner misstro
 • Att vara överbeskyddande eller misstänksam
 • Agerar tvångsmässigt
 • Upplever ett snabbt humör
 • Verbalt missbruk
Se även  Don Quijote som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Identifiera svartsjuka

Svartsjuka kan vara svår att förstå och bearbeta. Beroende på situationen kan du känna dig generad, hotad, osäker eller övergiven.

Du kanske väljer att säga något till din älskade, meddela dem om dina känslor, oro eller rädslor, eller så kan du reagera mer irrationellt genom att skrika, ta ifrån honom telefonen, ställa krav, lägga skuld, anklaga dem för något som inte hände , eller stormar iväg.

Även om ett verkligt hot uppstår, kan svartsjuka leda till extrema beteenden, särskilt om du känner dig osäker på dig själv eller förhållandet.

För din egen mentala hälsa vill du hitta hälsosamma sätt att hantera din svartsjuka.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇