Berts dagbok som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Berts dagbok helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till bokserien hos Nextory.

Nu har det snart gått två dygn av det nya året och inte ett förbaskat dugg har hänt. Allt är som förut. Jag har fortfarande en finne bredvid vänster öra. Och jag har fortfarande två föräldrar med ögonbryn, dålig andedräkt och för liten lägenhet.

Se även  10 roliga ljudböcker att lyssna på 2021 [GRATIS]

Jag har fortfarande världens snyggaste tjej, Nadja Nilsson, som tyvärr fortfarande har världens osnyggaste och farligaste brorsor.

De heter Roffe, Ragge och Reinhold. Förmodligen är det nog bara täcknamn för Dracula, Varulven och Mumien. Och jag har fortfarande universums och alla evigheters mest rimvänliga och fula namn. Jag heter Bert. Amen.

Se även  Brobyggarna som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Bert Ljung gör någonting som är absolut förbjudet för killar. Han skriver dagbok … Den nya dagboksserien om Bert är en kraftigt omarbetad upplaga av tidigare utgåvor av Berts betraktelser.

Berts dagbok 1 är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇