Konsten att tina en frusen själ som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Konsten att tina en frusen själ som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Konsten att tina en frusen själ av Lillemor Groth

Konsten att tina en frusen själ: Introduktion

Lillemor Groth är författaren till boken Konsten att tina en frusen själ. Boken handlar om hennes egna upplevelser av sin resa till Nepal. Denna tid förändrade henne föralltid. Hennes barn brukar till och med referera till henne som ”mamma före och efter Nepal”. Munkarna i Nepal lärde Lillemor allt om ovillkorlig kärlek, att ha mer sinnesnärvaro, tillit och medkänsla.

Konsten att tina en frusen själ är en bok som handlar om själens uppvaknande. Att lära sig att bli mer självmedveten och släppa taget om det som inte gynnar en, att förlåta, leva i kärlek, samhörighet och att följa sin livsväg.

Konsten att tina en frusen själv finns tillgänglig som ljudbok.

Se även  5 ljudböcker om palmemordet att lyssna på [GRATIS]

Konsten att tina en frusen själ: Handling

Tolv stressade svenskar mitt i karriären samlas under två veckors tid i Nepal. De har blivit inviterade av en av Dalai Lamas närmaste medarbetare att bo i ett tibetansk-buddhistiskt kloster i Boudhanath i Kathmandu. Där ska de få lära sig om munkarnas läror och vandra meditativt i Himalaya. Som egenföretagare och trebarnsmamma har Lillemors liv hittills handlat om att kämpa för att få vardagen att gå ihop, och att alltid prestera i ett högt tempo. ”Jag är duktig, ansvarstagande och hjälpande, så att jag får lov att existera”.

Deras resa blir en livsomvälvande upplevelse, ett uppvaknande. Munkarna lärde dem om villkorslös kärlek, samhörighet över gränser, tillit, närvaro och medkänsla. Hur vi väljer att tänka och känna styr också våra handlingar, vår känsla av livsglädje och vår sinnesro, att leva i nuet, långsamt, och njuta av livet. Att förverkliga våra drömmar, samt om vikten av att förlåta, både andra och oss själva, för att släppa taget om det som tynger oss och bli fria.

Många gånger lever vi våra liv omedvetna, i stress. Antingen tänker vi på gårdagen eller på morgondagen, och alldeles för sällan är vi i nuet. Boken att tina en frusen själ påminner oss om att vara i sinnesnärvaro och att vara tacksamma för det som händer här och nu. Det är också i vårt här och nu som vi kan påverka vår morgondag.

Se även  Ett system så magnifikt att det bländar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Konsten att tina en frusen själ: Sammanfattning

Konsten att tina en frusen själ är en helt fantastisk biografi om själens inre resa. Lillemor har ett fantastiskt vackert skrivspråk med stor igenkänningsfaktor. Hon är idag handledare i mänskligt bemötande och delar sina fantastiska insikter på fler ställen än enbart i boken Konsten att tina en frusen själ.

Boken är en rekommendation till alla som funderar på livets stora frågor och som vill hitta svar på existentiella frågor vi alla stöter på genom livet. Konsten att tina en frusen själ är inspirerande, vacker och livsomvandlande. Den vishet och intellekt som munkarna i Nepal delade med Lillemor och hennes kamrater är något som vi alla, över hela världen, borde anamma i våra dagliga liv.

Konsten att tina en frusen själ kan få vem som helst att vilja packa sina väskor för att själva ge sig iväg på sin själs resa. Någonting djupt inom oss vaknar till liv av att läsa om själens tidlösa djup och utveckling.

Se även  Uppståndelsen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇