Älska dig själv som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Älska dig själv som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Älska dig själv – ännu mer! av Barbro Bronsberg

Vi behöver våga älska oss själva innerligt och fullt ut. Det är inte negativ egoism.

Det är grunden för att må bra i livet, omge oss med goda relationer och nå framgång med de mål vi vill nå, oavsett vilka de är. De flesta brister i sin självkärlek! Det är lätt att glömma bort sina egna behov och stressa bland krav, borde och måste.

Se även  10 ljudböcker om kommunikation att spana in GRATIS i 7 dagar

De flesta kan sina ’sämre’ delar, sina brister. Men du behöver älska hela dig, med dina positiva delar också! Även om du känner att du knappt har börjat älska dig har du glädje av de här guidade meditationerna. Det går att nå resultat med övning och med hjälp av dessa enkla redskap.

Se även  Gösta Berlings saga som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Du kan ta stegen du behöver för att älska dig själv som du är nu och kunna älska dig ännu mer… Ju mer kärlek vi känner inför oss själva, desto mer kan vi älska andra, som de är, ju mer kärlek vi förfogar över desto fler möjligheter och lösningar öppnar sig för oss. Vi blir kärleksintelligenta.

Älska dig själv – ännu mer! är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇