Det är så logiskt, alla fattar utom du som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Det är så logiskt, alla fattar utom du som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Det är så logiskt, alla fattar utom du av Lisa Bjärbo

Det är så logiskt, alla fattar utom du: Introduktion

Det är så logiskt, alla fattar utom du är en riktig feel-good roman som är skriven av Lisa Bjärbo. Boken handlar om Johan som är kär i smyg i sin bästa kompis Ester, men han har aldrig vågat tala om hur han faktiskt känner.

I 4 år har han dolt sina känslor. I 4 år har han spelat med och lyssnat på alla hennes kärlekshistorier och andra killar hon varit kär i. I en rolig och fantastiskt humoristisk skildring av en ungdoms kärlek får vi följa med i denna igenkännande roman. Vem har inte varit kär någon gång utan att våga berätta om sina känslor? Vem har inte någon gång varit olyckligt kär? Detta är sannerligen en bok du inte vill missa!

Det är så logiskt, alla fattar utom du finns tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Se även  Vi mot världen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det är så logiskt, alla fattar utom du: Handling

Ända sedan tidernas begynnelse har Johan och Ester varit bästisar. Allt började i sandlådan på dagis och nu har de hunnit fylla 16 år och går nu i samma klass på gymnasiet. Johan vet allt om Ester och Ester vet allt om Johan. Ja, nästan i alla fall. Hon vet dock inte om att Johan är kär i henne och att han har varit det ända sedan har var 12 år.

Johan håller snart på att explodera av alla sina känslor han tryckt ner. För det är så logiskt, att han är kär i Ester. Och alla fattar, utom hon. Ester har bara ögon för Adam, han som kan spela gitarr, har hårdrocksfrilla och slitna converse. Hon är helt handfallen i en annan kille och Johan orkar snart inte höra mer. Ester förstår inte alls hur Johan kan vara så kinkig med allt nu för tiden.. Om hon bara visste..

En dag faller Esters värld samman, Adam sviker och nu kan inte Johan vara tyst mer. Ut kommer orden, den kärleksförklaring som han försökt att trycka ner så länge vid detta laget. Han vill inte bara att de bara ska vara bästisar mer, han vill att de ska vara mer än så! Och äntligen öppnas dörrarna upp. Nu vet hon. Att Johan är kär i henne. 

Se även  Söndagsvägen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det är så logiskt, alla fattar utom du: Sammanfattning

Med säker hand och stor humor tecknar Lisa Bjärbo en trovärdig och igenkännande ungdomsvärld, som är fullproppad av kärlek, bortglömda läxor och sömnlösa nätter. Det är så logiskt, alla fattar utom du är en riktig feel good-roman, som tar dig tillbaka till den där första kärleken. Hur världen riktigt snurrar av berusande kärlek, som är så himla svår att sätta ord på, så svår att beskriva, men ändå är så verklig.

För det är så logiskt, det är klart att Johan är kär i Ester. En sådan fantastisk beskrivning, av något så innerligt ger dig en roman som passar de allra flesta. Passar perfekt att läsa i solstolen, som godnattsaga, eller bara för att den är alldeles, alldeles underbar!

Se även  7 ljudböcker baserade på forskning att GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇