A Radical Awakening som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på A Radical Awakening som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

A Radical Awakening av Shefali Tsabary (Gratis Ljudbok)

New York Times bästsäljande författare och välrenommerade kliniska psykolog lär kvinnor hur de kan överskrida sina rädslor och illusioner, bryta sig loss från samhällets förväntningar och återupptäcka den person de alltid var menade att vara: helt närvarande, medveten och uppfylld.

A Radical Awakening lägger ut en väg för kvinnor att upptäcka sin inre sanning och krafter för att hjälpa till att hela andra och planeten.

Se även  Omgiven av latmaskar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Dr. Shefali hjälper kvinnor att avslöja syftet som redan finns inom dem och utnyttja kraften av äkthet på alla områden av deras liv. Resultatet är en vältalig och inspirerande, praktisk och tillgänglig bok, uppbackad med verkliga exempel och personliga berättelser, som låser upp den extraordinära kraft som krävs för att väcka det medvetna jaget.

A Radical Awakening: 3 idéer som presenteras

Det handlar inte så mycket om huruvida vi känner oss värdiga eller inte, utan var vår källa till värdighet kommer ifrån.

Nu för tiden med sociala medier känner fler och fler av oss att vi har ett eget värde baserat på yttre faktorer som hur vi ser ut, vad vi har med mera.

Men det enda sanna och hållbara mått på självvärde måste komma inifrån, i motsats till från andras händer.

Se även  Kallocain som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att sätta gränser är inte en självisk persons handling, utan en osjälvisk persons handling.
Genom att alltid säga ja till andra gör vi att andra blir beroende av vår vilja att alltid säga ja.

Prioritera äkthet, inte trevlighet, eftersom det tvingar andra att växa och bli oberoende, vilket i slutändan gynnar dem.

Våra föräldrar borde inte vara föräldrar för oss resten av våra liv.
Föräldrar och barn är ofta båda ansvariga för att stanna för länge i ett medberoende förhållande.

Någon gång måste vi befria våra föräldrar från deras föräldraroll, och flytta dem mer in i rollen som en vän eller mentor.

Det är när vi tar äganderätten till vårt eget helande och vårt ansvar, det är när vi blir vuxna.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇