Blod rödare än rött som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Blod rödare än rött som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Blod rödare än rött av Arkan Asaad

Casim är en ung rebell som ofta hamnar i slagsmål. Hans föräldrar ber honom gång på gång att lugna ner sig och stadga sig. Till sist följer han sina föräldrars önskan och låter dem hitta en brud till honom.

Se även  Omgiven av motgångar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det blir Jamila, en vacker och mycket ung flicka.

Det unga paret hinner inte ens börja sitt liv tillsammans innan Casim blir hämtad av militärpolisen och skickad till fronten. Nu börjar svåra tider, och till slut framstår flykt som det enda alternativet.

I Stjärnlösa nätter mötte vi Casim, Amàrs hårda och oförstående pappa. I Blod rödare än rött söker Amàr förstå vad som format pappan. Det blir en lång och smärtsam resa tillbaka till Casims våldsamma förflutna.

Se även  Andra andningen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

Blod rödare än rött (lättläst) är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇