3 grymma vattenmÄlarböcker du bör köpa till ditt barn

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Det hÀr Àr vÄr lista över vad vi anser vara de bÀsta vattenmÄlarböckerna i dagens lÀge.

1. Magisk vattenmÄlning: Djur av Jenny Cooper (2019)

I denna magiska vattenmÄlarbok kan du skapa fÀrgglada djurbilder. Allt du behöver för att fÀrglÀgga bilderna Àr vatten. NÀr bilderna torkat kan du mÄla dem om och om igen. Boken innehÄller massor av bilder att fÀrglÀgga, roliga fakta och tomma sidor dÀr du kan öva pÄ dina nya kunskaper.

Skriven av Jenny Copper Illustrerad av Rachael McLean

2. Enhörningarnas rike: mÄla med vatten (2020)

Trolla fram enhörningar i regnbÄgens alla fÀrger med hjÀlp av vatten och pensel.

Sidorna i den hÀr boken ser ut som i en vanlig mÄlarbok.Det Àr vita sidor med svartvita motiv. Dessa anvÀnder du vanliga fÀrgpennor till.

Det finns ocksÄ helt blanka sidor och till dessa behövs en pensel och ett glas med vatten. Doppa penseln i vattnet och mÄla pÄ ett valfritt motiv i boken. Som av magi trÀder fÀrgerna fram!
Uppmuntrande citat och fina illustrationer.

3. Magisk vattenmÄlning: Djurungar

I denna magiska vattenmÄlarbok kan du skapa bilder pÄ olika söta djurungar. Allt du behöver för att fÀrglÀgga bilderna Àr vatten. NÀr bilderna torkat kan du mÄla dem om och om igen.

Boken innehÄller roliga fakta och massor av bilder att fÀrglÀgga. Det finns ocksÄ tomma sidor dÀr du kan öva pÄ dina nya kunskaper. Skriven av Jenny Copper Illustrerad av Rachael McLean

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!