Bli bättre på att slappna av med denna ljudbok [GRATIS]

Avslappning – Stresshantering

Åstadkom en kraftfull förbättring av ditt välbefinnande. Stresshantering förbättrar din hälsa. Guidad avslappning kan frigöra dig från stress och spänningar. Du kan tanka ny energi.

Du kan utveckla din kreativitet. När du känner dig överhopad, frustrerad, eller helt enkelt slutkörd, så är guidad avslappning ett av de enklaste sätten att återfå balansen.

Livet kan ibland te sig bullrigt och kaotiskt. Det är många måsten som ständigt dränerar oss på vår energi. Det kan hända att vi arbetar för mycket och sover för lite.

Vi får inte den rätta tiden för att koppla av och när detta väl händer så är det ofta någon eller något som pockar på vår uppmärksamhet eller som avbryter oss.

Vårt moderna hektiska liv lämnar sällan tid över för att ladda våra batterier.

Detta program är en utomordentlig hjälp till att för en stund fly till en plats där det andas lugn och harmoni. Du behöver inte åka någonstans för att komma dit. Du behöver inte säga adjö till familjen eller ta ledigt från jobbet. Om du studerar kan du bara lägga ifrån dig böckerna ett tag.

Sen ser du till att du ger dig själv en stund av lugn och ro. Det krävs också lite avskildhet för att du ska kunna skörda alla fördelar som stresshantering med hjälp av självhypnos kan ge dig.

I hemmets lugna vrå kan du bara luta dig tillbaka, lyssna på programmet och du garanteras en djup känsla av välmående. Programmet har utformats på ett väl beprövat sätt, något som har hjälpt miljontals med människor att hitta sinnesfrid.

Vem behöver stresshantering?

Stress påverkar oss på många sätt, och det finns många som inte inser hur stressade dom är. Det går faktiskt att vänja sig vid att vara stressad. För många kan detta kännas som ett normaltillstånd.

Även om man inte tycker sig vara stressad så gäller det att vara vaksam på olika signaler och samtidigt veta att det finns tekniker för att lindra stress.

Tänk dig hur det skulle kännas att:

  • kunna frigöra all den stress du samlat ihop under dagen
  • lösa upp negativa känslor kunna koppla av såväl i kropp och själ och verkligen känna att du kommer ikapp
  • närhelst du vill kunna fly till en plats i ditt inre där du kan känna dig avspänd och avslappnad att för en stund
  • göra en välgörande paus och släppa alla måsten, all oro, och alla bekymmer
  • få ny energi till att ta itu med såväl vardag som helg
  • kunna ha en kvarvarande känsla av lugn och ro under lång tid efteråt

Vi behöver alla ta en paus emellanåt. Denna unika självhypnos ger dig möjlighet att avnjuta stresshantering i kombination med avslappningsmusik.

Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta dig följas med.

När du känner dig överväldigad, frustrerad, eller helt utsliten är denna ljudbok som specialdesignats för att åstadkomma avslappning ett av de enklaste sätten att återställa balansen. Alfavågor, i kombination med guidad avslappning och självhypnos, har harmonierats med lugnande musik.

Dina hjärnvågor påverkas och du guidas genom mjuka avslappningstekniker för att lindra de spänningar och den stress som uppkommit. Denna inspelning bygger på välkända tekniker för att lindra stress, något som har hjälpt miljoner av människor världen över.

Ljudbokens innehåll

Denna inspelning får kropp och själ att koppla av med hjälp av skicklig hypnoterapiteknik, alfavågor och innovativ ljudproduktion. Inspelningen har dessutom kompletterats med isokroniska toner för att förstärka effekten.

En behaglig röst vägleder dig till ett djupt avslappnat tillstånd av mental och fysisk avslappning. I detta mycket mottagliga avslappnade tillstånd får du ett antal posthypnotiska förslag och noggrant skiktade affirmationer för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vid slutet av inspelningen kommer du att försiktigt föras tillbaka till full dagsmedvetenhet med en kombination av suggestioner och musik.

Avslappning – Stresshantering är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇