Therése Lindgrens ljudböcker GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Therése Lindgrens ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudböckerna hos Nextory.

Therése Lindgrens ljudböcker

Årets bäst säljande fackbok 2016!

Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber.

Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet.

I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest?

Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt? På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar.

Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet.

Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta.

Hon delar även med sig av tips som hur du andas dig ur en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj eller något så grundläggande som hur du tar dig upp ur sängen på morgonen.

Ibland är det såklart viktigt att man söker professionell hjälp och andra gånger kan man faktiskt må bättre av att ”acceptera läget”.

Se även  Alex Schulmans Överlevarna som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Ibland mår jag inte så bra är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Mer om Therése Lindgren

Therese Lindgren är en svensk YouTube-personlighet. Hon har nått enorm framgång genom att lägga upp videor relaterade till livsstil på sin självbetitlade YouTube-kanal. Hon brukar lägga upp videor som rör skönhet, egenvård, mode, life hacks och hälsosam vegansk kost.

Hennes kanal har samlat mer än 600 000 prenumeranter. Therese har gjort en karriär inom media och hon kämpar även för djurens rättigheter. Hon är en motiverande talare och håller tal om självbelåtenhet och självacceptans.

Therese har hanterat problem som psykisk störning, depression och har också kämpat med frekventa panikattacker. Trots alla sina svårigheter har Therese lyckats framstå som en modig och självsäker offentlig person. Idag fungerar hon som en inspiration för många spirande talanger. Som författare har Therese skrivit två böcker om psykisk ohälsa. Hon har fått många utmärkelser för allt hon har gjort hittills.

Therése Lindgren: En framgångssaga

Therese började sin karriär med att ta ett jobb i ett lokalt medie- och kommunikationshus. Hon började arbeta medan hon fortfarande studerade. Hon arbetade sedan som säljare på ‘Hi3G Access’, en telekomoperatör i Sverige. Efter att ha jobbat där en tid bytte Therese jobb. Därefter gick hon med i ett videoproduktionsbolag vid namn ’VideofyMe’ där hon anställdes som Key Account Manager.

Hon slutade sedan med ‘VideofyMe’ och gick med i ‘Jagodu’ som är en populär dejtingsajt i Sverige. Hon gick med i ”Jagodu” som innehållshanterare.

Under sin sista anställningstid stod Therese inför den svåraste fasen av sitt liv. Hon utvecklade depression och genomgick en rad panikattacker. Hon lämnade sitt jobb och gick in i sitt skal. Hon visade inga tecken på tillfrisknande även efter att ha fått medicinsk behandling under en längre tid.

Se även  10 ljudböcker av Lars Kepler du måste lyssna på [GRATIS]

Hennes sinnestillstånd förbättrades äntligen efter att ha tillbringat sex månader hemma. Therese ägnade sig åt många konstruktiva aktiviteter medan hon återhämtade sig. En av dessa aktiviteter var att titta på videor på YouTube.

Hon tittade på många videor och läste en mängd olika bloggar under sin tid hemma. Efter ett år förbättrades Thereses tillstånd men hon var fortfarande långt ifrån fullständig återhämtning. Men hon kände att hon var på rätt väg och hade återigen fått självförtroende och energi.

Hösten 2011 laddade Therese äntligen upp sin första video på sin YouTube-kanal. Det tog lite tid för kanalen att få visningar och prenumeranter.

Då fanns inte många tjejer från Sverige på YouTube. Detta faktum fungerade till förmån för Therese och hennes kanal blev gradvis populär. Även om hon postade en mängd olika videor redan från början, var hon ständigt villig att göra research för att förbättra sin kanal. Therese följde regelbundet amerikanska vloggare för att införliva kvalitet och variation i sina vloggar.

Från början var hon benägen till videoredigering och fokuserade mer på kvaliteten på sin video snarare än att fokusera på innehållet. Men när hennes kanal blev mer och mer populär kom hon med en mängd olika videos. Therese började ladda upp filmer om hår- och hudvård.

Hon recenserade också nylanserade produkter. Populariteten för hennes videor gjorde henne till en stjärna på nolltid. Hon blev snart den mest populära kvinnliga internetstjärnan i Sverige med mer än 10 miljoner visningar per månad och en halv miljon följare på alla sina sociala mediekonton.

Se även  En av grabbarna ljudbok GRATIS i 7 dagar

Kanalen, som hon startade bara för att visa upp sina färdigheter inom videoredigering, har nu blivit ett verktyg för att tala ut hennes hjärta. Therese fortsatte med att lägga upp ett par filmer om sin psykiska sjukdom och hur hon hanterade den. Therese listades bland de fem bästa ”superkommunikatörerna” 2016 av en lokaltidning. Dessförinnan hade hon vunnit priset ”Bästa YouTuber” som gavs till henne av Splay Networks. Utöver detta har Therese även vunnit det berömda Guldtuben-priset under kategorin ’Bästa samarbete och bästa stil’.

För sin kamp för djurens rättigheter fick hon ”Gold Award” som tilldelades henne av Animal Rights Organization. Therese har även skapat en egen hemsida, ‘www.hookedonyou.se.’ Hon har skrivit ner sin erfarenhet av att genomgå psykisk ohälsa i två av sina böcker, nämligen ‘Ibland mår jag inte så bra’ och ‘Vem bryr sig’. Båda hennes böcker gavs ut av Forum.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇