Sårbar och superstark som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Sårbar och superstark som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Sårbar och superstark: Sårbar och superstark – En personlig bok om hur du tar makten över ditt liv av Mia Törnblom

Sårbar och superstark: Introduktion

Efter ett antal bästsäljande böcker återkommer Mia Törnblom med sin starkaste och mest personliga bok hittills. Sårbar och superstark är en modig, generös och ärlig bok som inspirerar dig att ta makten över ditt eget liv.

Genom att utgå från sina egna erfarenheter visar hon hur mycket styrka det faktiskt krävs för att klara av att vara sårbar. Hur viktigt det är att sätta gränser och försonas med det förflutna. Insiktsfullt och modigt delar hon med sig av sina tankar och erfarenheter kring den skam vi tar på oss och den som andra lägger på oss.

Sårbar och superstark – En personlig bok om hur du tar makten över ditt liv är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Se även  Born to run som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Sårbar och superstark: Handling

I boken Sårbar och superstark skriver Mia Törnblom om allt från träning och kost till relationer, åldrande, barnlöshet och balans i livet. Med humor och kloka ord visar Mia att du själv är den som har makten över dina val, dina relationer, din hälsa och framtid!

Det är verkligen inte lätt att vara sårbar. För att vara sårbar så behöver man vara superstark. Att inte styras av sina känslor är enklare sagt än gjort, men i boken Sårbar och superstark delges du konkreta exempel på hur du själv med dina val kan påverka din egen verklighet.

Med stor igenkänningsfaktor möter vi i boken de flesta vardagliga bekymmer vi kan möta. Att det är lika viktigt att sätta gränser och säga nej ibland, som det är att följa sitt hjärta och säga ja, även fast man tror att man inte är modig nog. Att växa sin självkärlek till något större som också speglas ut i det verkliga livet.

Se även  Som pesten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Sårbar och superstark: Sammanfattning

Mia Törnblom är författare, föreläsare och driver företagen MT-ledarskap och Talking Minds tillsammans med sin man och ett tiotal medarbetare. Hon har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling sedan 2001 och är en av Sveriges mest kända profiler inom personlig utveckling och hennes böcker har sammanlagt sålt i över en miljon exemplar.

Många av hennes böcker är riktiga självhjälpsböcker som massor av svenskar fått hjälp av. Boken Sårbar och superstark är upplyftande, läkande och insiktsfull och ger perspektiv på vardagens många konflikter som vi stöter på i våra liv. Med både humor och värme lyfter hon fram de frågor de flesta av oss har, och de känslor av skam som ofta syns i våra beteenden.

Se även  10 ljudböcker med Jonas Malmsjö som uppläsare [GRATIS]

Sårbar och superstark är en stark rekommendation till dig som gillar böcker för självläkning och insikter om livet. En bok som lämnar dig både förundrad över Mias klokhet, men också med en helt ny ryggsäck med konkreta hjälpmedel.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇