Att välja glädje som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Att välja glädje som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Att välja glädje: en bok om att få ett bättre liv av Kay Pollak

En bok om att växa och utvecklas som människa.

”Jag började försöka förstå vad det egentligen var som skedde på djupet i möten mellan människor. Hur påverkade mina tankar om en annan människa mötet med den människan? Så föddes idén till den här boken – vars innehåll var absolut nödvändig för mig själv att lära mig.”

Se även  A Radical Awakening som ljudbok GRATIS i 7 dagar

KAY POLLAK

Att välja glädje är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och med sitt liv.

Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.

Att välja glädje : en bok om att få ett bättre liv är tillgänglig som ljudbok.

Att välja glädje: Mer om ljudboken

Den här boken är fylld med övningar och verktyg som kan hjälpa dig att skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter på vägen. Lär dig hur du:

Se även  Ondskan som ljudbok GRATIS i 7 dagar

uppnår en större känsla av välbefinnande; förbättra dina relationer med andra; bli mer centrerad och mer närvarande i nuet; bli gladare, mer sorglös och mindre sårbar Att välja Joy ger dig de verktyg du behöver för att bli?den person du alltid var tänkt att vara? i mycket större utsträckning.

Mer självsäker, modig, spontan och stärkt. Dag efter dag, vecka efter vecka. Kort sagt, låt ditt liv bli roligare. Se det som en arbetsbok. Låt den bli en följeslagare att bära med dig.

Gör det till en del av ditt liv.

Du kommer att tycka att det är hisnande, underhållande och utmanande.
En bok som ingen annan En bok som ger dig kraft.

Se även  Gärningsmannen är polis som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇