Genomskåda narcissisten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Genomskåda narcissisten som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Genomskåda narcissisten – en sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser av Martina Skowronska

Genomskåda narcissisten: Introduktion

Genomskåda narcissisten av Martina Skoronska är en verklighetsbaserad, självutlämnande, modig och gripande berättelse om en kärlekshistoria med farliga konsekvenser. Den personliga skildringen backas upp med psykologiska teorier om narcissism.

Narcissism är en allvarlig personlighetsstörning. Den som hamnar i klorna på en narcissist kommer sakta, säkert och beräknat att bli misshandlad. Boken är en omfattande guide till att genomskåda narcissister och deras manipulationsmetoder. Läsaren får även stöd, tips och pepp för att ta sig ur den destruktiva relationen man har hamnat i.

Se även  Eva & Adam som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Martina Skowronska har en magisterexamen i retorik och har arbetat inom kommunikationsyrket i mer än 13 år och har tidigare gett ut boken Kärleksretorik.

Genomskåda narcissisten – en sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Genomskåda narcissisten: Handling

Boken Genomskåda narcissisten är en genialiskt skriven bok, blandad med Martinas egna personliga upplevelser, sammanvävt med uppbackning av psykologiska teorier. I boken får du följa med i Martinas relation med en narcissist och på de många sätt som hon blir skadad i relationen.

I boken skildras de olika psykologiska spelen som narcissister är kända för att spela med sina ”offer”. Boken är både skrämmande, undervisande, och självbiografisk och fungerar som en perfekt handbok för att kartlägga narcissistiska beteenden och lära sig mer om hur en narcissist skadar sitt offer. Boken är med andra ord mycket allmänbildande och ger en djupare förståelse till de som står utanför och ser vad som händer någon som är i en narcissistisk relation.

Genomskåda narcissisten bygger på Martinas relation till sin kille som hon träffat på Tinder och snabbt blev kär i. Han kom med ursäkter och lögner från första stund och bekräftade aldrig hennes behov. Just när Martina blev utsatt för de olika metoderna som en narcissist manipulerar sitt offer på, kunde hon inte själv förstå vad hon blev utsatt för. Det var inte förrän efter att relationen tagit slut och hon verkligen fick distans till vad som hänt som hon förstod att hon varit ihop med en narcissist.

Se även  Förr eller senare exploderar jag som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Genomskåda narcissisten: Sammanfattning

Genomskåda narcissisten är som en handbok för personer som har hamnat i en kärleksrelation med en narcissist. Det är en bok med en stor igenkänningsfaktor för många som varit i liknande relationer. Boken påminner om att narcissism är en personlighetsstörning som liknar sociopat och psykopati.

Att lyssna på Genomskåda narcissisten ljudbok kan du som blivit utsatt för liknande få stöd. Du som vill lära dig mer om denna typ av relationer, eller har en nära anhörig som är i en relation med narcissist är detta en ljudbok att rekommendera!

Se även  10 ljudböcker om andra världskriget du måste lyssna på

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇