Olympia som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Olympia som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Olympia av Mons Kallentoft

Zackserien – en internationell fullträff, såld till flera länder och hyllad av såväl kritiker som läsare. Störst av allt är girigheten.

Två barn avrättas. En organisation som liknar en terrorsekt tar på sig det fruktansvärda dådet. Men vilka är de, och vad vill de?

Se även  Omgiven av dåliga chefer som ljudbok GRATIS i 7 dagar

På Särskilda enheten är Zack Herry och hans kollegor satta i högsta beredskap.

Zack, som nu har fått en son tillsammans med Hebe, oroar sig för att något ska hända dem. Olympia har förbjudit honom att träffa dem, och han slits mellan sin kärlek och rädslan för vad hans maktfullkomliga mor är kapabel att göra.

Så sker en explosion på Grand Hôtel och Zack dras in i en grym härva som blir djupt personlig. I ett samhälle som post covid blivit alltmer ojämlikt, där vissa människor kämpar för sin överlevnad och andra vältrar sig i rikedom, kan vad som helst hända.

Se även  5 bra äventyrsromaner du måste som ljudböcker

”Olympia” är den sjunde delen och baseras löst på myten om Herkules elfte stordåd: att hämta de gyllene äpplena.

Olympia är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇