Ni vann aldrig ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Ni vann aldrig helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till Ni vann aldrig Ljudbok hos Nextory.

Ni vann aldrig av Lisa ”Misslisibell” Jonsson

Ni vann aldrig Ljudbok: Introduktion

Ni vann aldrig av Lisa ”Misslisibell” Jonsson är en berörande och viktig bok om mobbning, utsatthet och att inte få vara den man är.

För Lisa var skolan rena helvetet. Ju mer populär hon blev på Youtube, desto värre blev det i vardagen. Utfrysning, skitsnack och näthat blev en daglig verklighet när vännerna plötsligt vände henne ryggen. Det gick så långt att hon fick byta skola – men även där blev det problem. Här berättar Lisa om sin erfarenhet av mobbning och dess konsekvenser, och om hur fansen blev räddningen när allt annat brast.

”Av någon anledning har folk alltid haft svårt för mig.” För den som följer Misslisibell på Youtube eller Instagram kan det tyckas vara ett konstigt uttalande. I sociala medier syns ju en glad och sprallig tjej som sorglöst berättar om allt från smink till godis och sin kärlek till hästar. Men det man inte ser på ytan är det som har präglat Lisa Jonssons liv allra mest, det som gjorde hennes vardag till en plåga under hela högstadiet

Se även  Tre sekunder som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Hon skriver även om vad mobbning är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man själv eller ens barn blir utsatt. Boken är faktagranskad av antimobbningsorganisationen Friends.

Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Ni vann aldrig: Handling

Ni Vann aldrig är en bok som handlar om mobbing på högstadiet. Boken hör till kategorin självhjälpslitteratur och gavs ut under hösten 2018.

Alla tjejer som någonsin fått erfara mobbing i högstadiet bör överväga att läsa den här boken i alla fall en gång. Jag tycker den här boken sätter ord på många viktiga saker man går igenom när man blir utsatt för mobbing som tjej på ett sätt som mycket annan litteratur helt enkelt inte gör.

Se även  Guldkompassen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lisa ”MissLisibell” Jonsson är en väldigt känd Youtuber och omtalad personlighet i Sverige. Boken handlar om hur hon blev mobbad under högstadiet och hur hon tog sig vidare från det.

Hon ger även tips på hur man vet att man blir utsatt för mobbing men även en inblick i hur man står upp för sig själv när det väl sker.

Ni vann aldrig: Sammanfattning

Lisa är en stark tjej. Det gör det här till en bok som verkligen är perfekt för unga tjejer som går på högstadiet och behöver lära sig hur man bättre står upp mot sin mobbare – något man får säga att Misslisibell lyckats göra med bravur!

Mobbing är någonting som berör oss alla. Detta är något jag kan känna igen mig i då jag under min uppväxt hade det väldigt svårt med just mobbare.

Just högstadiet känner jag är en period där man går igenom väldigt mycket förändringar både som person och i skolan och det kan vara svårt att hänga med i svängarna – sticker man ut det minsta så kan det utgöra en grund för flera års mobbning bland ungdomar och det är den brutala verkligheten för många av dagens ungdomar — i synnerhet tjejer som är betydligt mer känsliga för att bli exkluderade än killar.

Se även  Nätverket som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lisa har blivit utsatt för mycket näthat men å andra sidan har hennes fans ökat markant – något som hon anser vara hennes räddning.

Det här är verkligen en berättelse som skildrar dagens psykiska ohälsa och mobbing som drabbar så många ungdomar. Den är dessutom faktagranskad av organisationen Friends som kämpar för antimobbning.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇