Så lärde jag mig att älska min kropp som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Så lärde jag mig att älska min kropp som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Så lärde jag mig att älska min kropp av Linda-Marie Nilsson

Så lärde jag mig att älska min kropp: Introduktion

Linda-Marie Nilsson har skrivit boken Så lärde jag mig att älska in kropp som bär ett budskap som är viktigt idag. I en värld där många unga konstant mår dåligt över sina kroppar, kände Linda-Marie att hon ville skriva en självhjälpsbok för alla de som lider likt hon själv fått göra.

När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Hon fick stora påhopp på grund av att hon är rundare byggd och där och då föddes hennes kroppaktivism om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal. Hon skrev då boken för att hjälpa fler att älska sig själva, för att peppa och inspirera de som är trötta på att försöka leva upp till ideal!

Se även  Livskris och i sorg? Ljudboken som kan hjälpa [GRATIS]

Så lärde jag mig att älska min kropp är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Så lärde jag mig att älska min kropp: Handling

I boken Så lärde jag mig att älska mig själv får du ta del av Linda-Maries personliga berättelse. Hur hon gick från att ha en negativ självbild på grund av sin vikt, till att lära sig att älska sig själv precis så som hon är.

Boken skildrar hur samhällets skeva ideal drabbar unga på ett negativt sätt. Vilket också följer med i hur ungdomar bemöter och behandlar andra som inte passar in i boxen av att vara ”perfekt”. Näthat och mobbning har blivit en stor del av många ungas liv. Det är därför uppfriskande att få ta del av en annan inblick av hur unga upplever samhället idag.

I denna peppande och inspirerande självhjälpsbok hjälper Linda-Marie fler att älska sig själva. Hon delar generöst med sig av sin egen historia men ger också massor av konkreta tips, allt från hur man hittar rätt kläder till hur man hanterar kroppshat på nätet. Boken är dessutom skriven på ett humoristiskt och upplyftande sätt och lämnar läsaren alldeles varm inombords. Vi är inte ensamma, även fast man som ung många gånger känner sig som ensammast i världen. Särskilt i ett samhälle med sjuka idel och kropphets som gör att många mår psykiskt dåligt.

Se även  Cirkeln som ljudbok GRATIS i 7 dagar online

Så lärde jag mig att älska min kropp: Sammanfattning

Linda-Marie har verkligen slagit huvudet på spiken med sin fantastiska självhjälpsbok Så lärde jag att älska min egen kropp. Det är med värme hon möter sina läsare för att lära dem att också älslka sina kroppar.

Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon dessutom att inspirera sina följare på sociala medier. Hon använder alltid en stor portion humor i det hon delar – allt från klipp där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra, till att skriva igenkännande listor med t.ex. ”50 saker som tjocka är trötta på att höra”.

Hennes följare är allt från unga tonåringar som inte vågar byta om i omklädningsrummet på gympan, till vuxna som aldrig vågar visar sig i baddräkt på stranden. Det är även många föräldrar söker också hennes råd kring hur de ska prata kroppsideal med sina barn.

Detta är en bok att rekommendera till alla som behöver lära sig att älska sina kroppar. Ibland kan man känna sig som ensammast i världen, när man lever i en kropp man inte kan lära sig att älska – låt då denna bok få landa i dina händer och lär dig själv att tycka om dig själv, inifrån och ut.

Se även  Tänka snabbt och långsamt som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇