Munken som sålde sin ferrari som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Munken som sålde sin ferrari som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Munken som sålde sin ferrari av Robin Sharma

En arrogant värsting till stjärnadvokat, Julian Mantle, bränner ljuset i båda ändar och får en hjärtinfarkt i rättssalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad.

Från att ha varit femtiotre år och sett ut som sjuttio är han nu tre år äldre, men ser ut som trettiofem. Under sin frånvaro har han nämligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med ”the Sagers of Sivana”.

Dessa visa män (och kvinnor) är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

Munken som sålde sin Ferrari är en fängslande och underhållande skildring av en yttre och inre resa, där österländsk mystik möter det västerländska framgångstänkandet. Lättläst som en roman är denna bok som lovordas av bland andra Paolo Coelho (författare till Alkemisten): ”The Monk Who Sold His Ferrari is a captivating story that teaches as it delights.”

Christina Doctare har läst boken:

”Munken som sålde sin Ferrari är en spännande bok. Den / / visar på att det är möjligt att ändra sitt liv, och att omvändelse är en livsnödvändighet om man vill leva vidare när man sett döden i vitögat. Att läsa denhär boken är en ren njutning!”

Munken som sålde sin Ferrari har hittills översatts till tjugo språk och kommit ut i trettio länder.

Munken som sålde sin Ferrari är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Jag önskar mig en Ferrari i julklapp!

Munken som sålde sin Ferrari: Introduktion

Det liv du lever är förmodligen inte det liv du har drömt om. Robin Sharma tror att han kan hjälpa dig att äntligen börja leva det. Genom att berätta en anspråkslös affärsfabel om ”Munken som sålde sin Ferrari.”

Robin Sharma är en kanadensisk motiverande talare och författare, ansett som en av världens 10 bästa ledarskapsguruer i ungefär två decennier.

Munken som sålde sin Ferrari: Robin Sharmas perspektiv

Robin Sharma anses vara en av de fem bästa ledarskapsexperterna världen över. Han är också författare till de bästsäljande böckerna, The 5 AM Club och The Monk Who Sold His Ferrari. Robin beundras av några av världens mest framgångsrika människor.

Se även  6 ljudböcker om aktier & börsen att spana in [GRATIS]

Han har givit råd till rockstjärnor, kungligheter, miljardärer och kändis-VD:ar. Robin avslutade sin karriär som advokat vid 25 års ålder för att ägna sig åt stresshantering och andlighet.

Munken som sålde sin Ferrari: Introduktion

Munken som sålde sin Ferrari handlar om en fiktiv karaktär som heter Julian Mantle. Julian är en framgångsrik advokat men brottas med stress och arbetspress. Han bestämmer sig till slut för att lämna sitt tidigare bagage och lyxiga liv bakom sig och resa till Himalayabergen. Julian reser dit i jakt på fred.

Efter ankomsten möter han Yogi Raman. Yogi Raman erbjuder Julian sju dygder för att han ska få upplysning. Efter några månader kommer Julian tillbaka och berättar alla Yogi Ramans läror.

Munken som sålde sin Ferrari beskriver de sju dygderna som krävs för ett liv i inre frid, glädje och en mängd andliga gåvor.

Munken som sålde sin Ferrari: Princip #1 – Bemästra ditt sinne

Den första principen är förknippad med den magnifika trädgården. Den magnifika trädgården är en metafor för vår hjärna. Vi behöver odla våra sinnen som en trädgårdsmästare odlar en magnifik trädgård. Att så bra frön kommer så småningom att ge läckra frukter och vackra blommor. Förbättra din livskvalitet genom att förbättra din kvalitet på dina tankar.

Det är omöjligt att helt ta bort negativa tankar från ditt sinne. Att låta dina negativa tankar ta över är lika med att undervattna dina växter och lämna allt skräp i din trädgård. Du kan bestämma dig för att ersätta dem med positiva tankar när de dyker upp. Sharma erbjuder vänlighet, kärlek och empati som exempel på positiva tankar du kan välja att adoptera. Så du bör utveckla en känsla av inre frid.

Det är viktigt att ha mål och nå höga nivåer av potential. Som sagt, det är också avgörande att värdera resan och uppskatta det du har just nu. Detta är särskilt relevant i det moderna samhället. Vi lever i en värld där vi bombarderas med stimuli från alla håll.

Dessa stimuli bäddar in sig i ditt undermedvetna, oavsett om du är medveten om det eller inte. Vi måste medvetet välja vilken typ av information vi vill släppa in i våra sinnen.

Robin Sharma lyfter fram att misstag inte existerar. Istället är dessa så kallade misstag bara lärdomar att dra av. Han uppmuntrar läsarna att förstärka sin självuppskattning och självrespekt.

Tacksamhet för dig själv och världen du lever i kommer att tillåta dig att lära dig av alla erfarenheter, eftersom du ständigt kommer att använda dem som lektioner.

Munken som sålde sin Ferrari: Recension & handling

Det här är en berättelse om killen som heter Julien som var en mycket framgångsrik advokat. Han var berömd, rik och han kämpade i fall bara för att försvara några riktigt rika människor. Han hade en stor herrgård, ett privat jetplan och naturligtvis en Ferrari. Men även efter att ha uppnått dessa enorma saker i sitt liv var han inte nöjd. Han ville ha mer berömmelse, mer pengar vilket ledde honom till en punkt där han arbetade i nästan 18 timmar om dagen.

Se även  Den sista spiken som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Som ett resultat skilde han sig, han umgicks knappt med sin familj och han såg ut som en 80-årig man trots att han bara var 53. Så en gång under en vanlig rättssal kände han lite smärta runt bröstet och plötsligt svimmade han . Han fördes i hast till ett närliggande sjukhus där läkare förklarade att han precis hade fått en hjärtattack. När Julien kom tillbaka till förnuftet rådde läkarna honom att inte gå så hårt mot sig själv, eftersom han verkligen inte var i en position att uthärda all den pressen.

De bad Julien att sluta sitt jobb och leva sitt liv i fred med allt han har förtjänat. Detta kom som en chock för honom. Han hade vunnit alla fall hela sitt liv, men när det kom till hans eget livs fall såg han ut som en förlorare. Han tog några dagar på sig att smälta detta faktum och sakta började han inse alla sina misstag.

Så en vacker morgon tog han ett mycket djärvt steg. Han började sälja alla materialistiska saker som han ägde. Han sålde sin herrgård, sitt privatjetplan och han sålde till och med sin Ferrari.

När han väl var färdig med att sälja saker gav han sig ut på en resa i jakten på den sanna meningen med livet. Denna resa gick mot Indiens mystiska land över det stora Himalaya-området där indiska munkar bodde. Dessa munkar var inte vanliga, eftersom de var bland människorna med högsta nivå av visdom, och de var kapabla att frigöra potentialen hos någons själ, kropp och sinne.

Julien hörde från sina källor att dessa munkar lever lyckliga i mer än 100 år, även det med en ung mans energi. Det tog honom dagar att hitta en av dessa munkar som när han lyssnade på Juliens berättelse gick med på att ta honom till deras hemliga by.

Julien började bo där med munkarna i den byn. När han såg Juliens hängivenhet, bestämde sig munkledaren för att lära Julien livets principer under förutsättning att Julien inte kommer att hålla den kunskapen för sig själv. Snarare skulle han sprida det till omvärlden. Så munkarna började berätta en historia.

Föreställ dig att du sitter i en vacker trädgård som är full av olika typer av träd, blommor och du kan se många fåglar kvittra runt. Blommorna i
trädgården luktar riktigt gott och du har det bra där. Du märker att det finns en fyr mitt i trädgården och plötsligt öppnas dörren till den fyren när du kan se en sumobrottare komma ut ur fyren.

Se även  Tre gånger så mycket kärlek som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det är verkligen konstigt att titta på sumobrottaren, eftersom han bara har på sig underkläder av tunn tråd. Han vandrar omkring och hittar ett gyllene stoppur som ligger i trädgården. Så fort han försöker plocka upp den halkar han och han faller på marken och ligger orörlig.

Efter en tid kunde man se att han kommer tillbaka till sina sinnen, förmodligen på grund av den fina doften av rosen i trädgården och han tittar åt vänster. Till vänster om honom fanns en stig utlagd av små diamanter som ledde till en plats där sumobrottaren kan finna all lycka i sitt liv. Han börjar gå på den stigen och blir snart utom synhåll.

Julien frågade munken om detta var något slags skämt eftersom den här historien inte var meningsfull alls. Munken sa då att detta inte är någon vanlig berättelse, eftersom denna berättelse har sju
livets största principer. Han gick sedan dit och började förklara historien, vilket ledde till dess dolda innebörd.

Munken som sålde sin Ferrari: Sammanfattning

Nu publicerad på över 42 språk, erbjuder denna #1 internationella bästsäljare varsamt svar på livets största frågor samt en praktisk process för att hjälpa dig skapa välstånd, vitalitet, lycka och inre frid.

Denna inspirerande berättelse ger ett steg-för-steg-sätt för att leva med större mod, balans, överflöd och glädje. En fantastiskt skapad fabel, Munken som sålde sin Ferrari, berättar den extraordinära historien om Julian Mantle, en advokat som tvingas konfrontera den andliga krisen i sitt liv i obalans.

På en livsförändrande odyssé till en uråldrig kultur upptäcker han kraftfulla, kloka och praktiska lektioner som lär oss att:

  • Utveckla glada tankar
  • Följ vårt livs uppdrag och kallelse
  • Odla självdisciplin och agera modigt
  • Värdesätt tid som vår viktigaste handelsvara
  • Vårda våra relationer
  • Lev fullt ut, en dag i taget

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇