Tusen strålande solar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Tusen strålande solar som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Tusen strålande solar av Khaled Hosseini

Efter nästan två år på topplistorna och med sju miljoner exemplar av Flyga drake sålda över hela världen, återkom Khaled Hosseini med Tusen strålande solar – en gripande berättelse om en oförsonlig tid, en osannolik vänskap och en kärlek större än livet självt.

Se även  Tjänarinnans berättelse som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Ödet, krig och förlust för Mariam och Laila samman, två generationers kvinnor med olika syn på kärlek och familj.

Bortgifta med samma man. Och medan de uthärdar det ständigt upptrappade våldet omkring dem, i hemmet såväl som på Kabuls gator, kommer de allt närmare varandra.

De blir som systrar, som mamma och dotter för varandra, och deras starka vänskap kommer till sist att förändra inte bara deras liv, utan även den kommande generationens liv.

Hosseini har samma driv i berättelsen som i Flyga drake, och Tusen strålande solar är en skildring av trettio år av Afghanistans historia och samtidigt en berättelse om familj, vänskap och kärlekens förlösande kraft.

Se även  Helvetet inifrån som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Med nästan plågsam spänning visar Hosseini hur en kvinnas kärlek till sin familj kan driva henne till heroiska självuppoffringar, och att det i slutändan är kärlek, eller kanske till och med minnet av kärlek, som är nyckeln till människans överlevnad.

Khaled Hosseini är född 1965 i Kabul i Afghanistan, men sedan 1980 bosatt i usa. År 2006 mottog han fn:s flyktingkommissariats Humanitarian Award och utsågs även till U.S. Goodwill Envoy för samma kommissariat.

Han bor i norra Kalifornien med sin fru och sina barn.

Tusen strålande solar är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇