Lindra migrän och spänningshuvudvärk med ljudbok [GRATIS]

Migrän och spänningshuvudvärk kan lindras

Migrän, ihållande huvudvärk och spänningshuvudvärk kan lindras

Det finns många typer av huvudvärk. Orsak och symptom varierar, men det gemensamma är smärtan. Även graden av smärta kan i sig variera, från mild till intensiv. Hur ofta smärtan kommer och hur länge smärtan sitter i varierar också från person till person. Ibland är smärtan förenad med andra symtom, t.ex. illamående och kräkningar.

Spänningshuvudvärk kan delas in i två kategorier:

Spänningshuvudvärk som uppträder mindre än 15 dagar per månad

– mild till måttlig smärta; känns som ett band eller ett tryck
– smärtan känns frampå, ovanpå eller på sidan av huvudet
– smärtan kommer successivt och ofta mitt på dagen
– smärtan kan sitta i från 30 minuter till flera dagar

Spänningshuvudvärk som uppträder mer än 15 dagar per månad

– graden av smärta kan variera under dagen, men den är aldrig helt borta

– smärtan håller i sig under lång tid

Migrän och dess symtom kan förekomma i många olika kombinationer, bland annat:

– måttlig till intensiv smärta (ofta beskriven som dunkande, pulserande eller borrande)

– värken kan sitta på ena sidan eller på båda sidor av huvudet
– känslighet för ljud, ljus och lukter
– otydligheter i synfältet
– illamående, kräkningar, magsmärta
– tappad aptit
– känna sig frusen eller varm
– känslor av extrem trötthet eller utmattning
– yrsel
– förkänningar, s.k. aura, innan huvudvärken i form av påverkan på synen, talet eller känseln.

Stress är den vanligaste orsaken till spänningshuvudvärk och migrän

Stress, trötthet, emotionella påfrestningar och även dåliga arbetsställningar, är mycket vanliga orsaker till olika former av huvudvärk, inklusive spänningshuvudvärk och migrän. Spänningshuvudvärk handlar om spända muskler, ofta orsakade av stress.

När det gäller migränanfall anses stress vara den vanligaste utlösande faktorn. Avslappningsövningar och motion är därför viktiga komponenter när det gäller att få kroppen att stressa av.

I många fall kan människor vara helt ovetande om att de går omkring med spända muskler. Det kan också ha blivit något av ett normaltillstånd.

Att tillgodogöra sig någon form av avslappningsteknik blir då särskilt nödvändigt.

Vi behöver alla ta en paus emellanåt.

Detta unika självhypnos-program ger dig möjlighet att avnjuta stresshantering i kombination med avslappningsmusik. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta dig följas med.

När du känner dig stressad, sliten eller utmattad är denna ljudbok som specialdesignats för att åstadkomma avslappning ett av de enklaste sätten att återställa balansen.

Lindra spänningshuvudvärk och migrän

Denna inspelning bygger på välkända tekniker för att lindra stress, något som har hjälpt miljoner av människor världen över. Tekniken får kropp och själ att koppla av med hjälp av skicklig hypnoterapiteknik, alfavågor och innovativ ljudproduktion.

Inspelningen har dessutom kompletterats med isokroniska toner för att förstärka effekten. En behaglig röst vägleder dig till ett djupt avslappnat tillstånd av mental och fysisk avslappning.

I detta mycket mottagliga avslappnade tillstånd får du ett antal posthypnotiska förslag och noggrant skiktade affirmationer för att hjälpa dig att bli av med spänningshuvudvärk eller migrän.

Vid slutet av inspelningen kommer du att försiktigt föras tillbaka till full dagsmedvetenhet med en kombination av suggestioner och musik.

Att få spänningshuvudvärk och/eller migrän i anledning av stress är synnerligen vanligt förekommande, så att lära sig stresshanteringstekniker för att slappna av är avgörande för din mentala och fysiska hälsa och för ditt välbefinnande.

Hypnoterapi är mycket effektivt för att lindra stress och denna inspelning vill hjälpa dig att uppnå dessa mål på ett säkert och naturligt sätt.

Migrän och spänningshuvudvärk kan lindras är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 6 november, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Nabil

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇