Körkortsteorin 2021 som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på körkortsteorin som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Det här är vår lista över vad vi anser vara de 2 absolut bästa körkortsböckerna 2021 på svenska marknaden just nu för dig som tänkt ta B-körkort inom en snar framtid.

1. Körkortsteori 2021: Ljudbok (Gratis i 7 dagar) 🤩

Körkortsteori 2021 är en lärobok för dig som ska ta B-körkort. Boken utgår från Transportstyrelsens kursplan och täcker alla delar av körkortsteorin som behövs inför teoriprovet. Det här är den bästa körkortsboken 2021 i vårt tycke.

Innehållet uppdateras regelbundet. Boken innehåller även alla vägmärken och skyltar.

Gör körkortsfrågor för att testa dina kunskaper från boken på www.trafiko.se, den officiella tjänsten av Svea Trafikutbildning. Det här är ljudboken som gäller för dig som ska ta körkort år 2021 i vårt tycke och faktumet att man kan lyssna på den gratis på Nextory i 7 dagar är fantastiskt!

Perfekt för dig på jakt efter körkortsteori i form av en ljudbok med andra ord.

Körkortsteorin 2021: Introduktion

Är det snart dags för dig att skaffa körkort? Körkortsteori behöver inte vara särskilt komplicerat, men att läsa till teoriprovet tar trots det en hel del tid.

Det är långt ifrån alla som har tiden att jonglera studierna eller arbetet med körteorin!

Körkortsteorin 2021 går därför att hitta som ljudbok, som du dessutom kan läsa helt gratis i 7 dagar.

Boken går igenom allt som Transportstyrelsen förväntar sig att du som blivande bilist ska kunna innan du får lov att ge dig ut på svenska vägar.

Här hittar du allt du behöver för att få ut ett sprillans nytt, och stiligt laminerat, körkort. Läs vidare för att lära dig mer om ljudboken och dess innehåll!

Körkortsteorin 2021: Innehåll

Innehållet i Körkortsteorin 2021 uppdateras regelbundet för att säkerställa att du har tillgång till det allra senaste som kan dyka upp på teoriprovet för dig som ska ta B-körkort.

Ljudboken erbjuder ett sätt för dig att läsa in (eller snarare lyssna in) teorin veckorna inför provet, men måste givetvis paras med en fysisk bok för att du ska kunna lära dig identifiera vägmärken och skyltar.

Via Svea Trafikutbildning kan du även öva in teorin ytterligare via antingen deras app eller sidan trafiko.se.

De senaste trafikreglerna går att hitta i denna ljudbok. Totalt sett finns här fem kapitel:

  • Trafikens grunder. Detta kapitel utgörs av det allra mest grundläggande som du som blivande bilist behöver kunna för att klara teoriprovet, exempelvis fundamentala regler och lagar.
  • Körning del 1. Bokens andra kapitel går igenom själva körningen, hur det fungerar rent praktiskt och vad som förväntas av dig som bilist.
  • Körning del 2. Här bygger man på det föregående kapitlet med lite mer avancerade koncept.
  • Fordonet. Hur fungerar en bil egentligen? I detta kapitel får man möjlighet att lära sig mer om själva fordonet på en mer teknisk nivå. Som bilist är detta nödvändig kunskap, både för körningen och för underhåll av bilen.
  • Människan och miljö. Miljön är en viktig fråga i dagens samhälle, och något som är starkt kopplat till personfordon. Bokens sista kapitel bjuder på information om hållbarhet i trafiken.

Körkortsteorin 2021: Sammanfattning

Teoriprovet är inte något du behöver frukta, förutsatt att du har rätt information nära till hands! Körkortsteorin 2021 är en ljudbok som bjuder på allt som kan tänkas dyka upp på teoriprovet.

Trafikregler kan komma att ändras under året. Som svar på detta uppdateras boken regelbundet, för att den ska vara i linje med de frågor som kan komma på provet.

Ljudboken är tänkt att paras med en fysisk bok, eftersom det är viktigt att du kan identifiera skyltar och vägmärken. Det går även att lyssna på boken och lära dig i samband med en app, som möjliggör för dig att svara på frågor och på så vis cementera det du lärt dig genom att lyssna.

Är du sugen på att ta B-körkort, men känner att du inte har tiden att lägga undan åt att studera inför teoriprovet? Då blir Körkortsteorin 2021 ett utomordentligt val, eftersom du kan lyssna och lära dig under pendeln!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇