Hemligheten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Hemligheten som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Hemligheten av Egil Linge & Dan Josefsson

Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation.

Se även  Norra Latin som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Med utgångspunkt från de senaste årens psykologiska forskning menar författarna att vi människor i allra högsta grad kan påverka våra förutsättningar både för att hitta en partner och för att skapa en varaktig relation. Här visas hur detta går till, både i teori och praktik. Hemligheten är en bok som både berör och skapar förändring.

Med sin egen historia som språngbräda tar sig journalisten Dan Josefsson här an den största frågan av alla: kärleken. Mer eller mindre alla människor drömmer om att träffa någon att dela sin stund på jorden med, men många har svårt att ta steget från förälskelse till varaktig relation. Och det är samtidigt inte ovanligt att de som lever i långa förhållanden ändå upplever att något väsentligt saknas i relationen – den sanna närheten, själsligen och kroppsligen. Varför blir det så här och vad kan vi göra åt det?

Se även  Drunkna inte i dina känslor som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det finns inga enkla svar men med hjälp av psykoterapeuten Egil Linge visar Josefsson hur mycket kan förklaras med det som inom psykologin kallas anknytningsteorin. Enligt denna uppstår det redan under vår tidiga barndom vissa mönster i vårt sätt att knyta an till andra människor och dessa lever sedan vidare i vårt vuxna liv – på gott och ont. Samtidigt är vi aldrig dömda att upprepa tidigare beteenden – vi kan bryta mönstret och skapa förutsättningar för närhet och varaktiga relationer. Denna bok ger dig de redskap du behöver för att släppa in kärleken i ditt liv – och få den att stanna.

Hemligheten är tillgänglig som ljudbok.

Se även  Joakim Lundells ljudböcker

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇