Det som är dolt som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Det som är dolt som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Det som är dolt av Gytha Lodge

Året är 1983. Det är mitt i sommaren och värmebölja. Ett tonårsgäng har bestämt sig för att tälta i skogen.

Aurora Jackson är yngst i gänget, bara 13 år gammal, och är med på nåder eftersom hon är lillasyster till en av de äldre tjejerna.

Se även  A Little Life som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Kvällen och natten runt lägerelden avlöper som vilken tonårsfest som helst. Men tidigt nästa morgon upptäcker ungdomarna att det är någon som saknas. Aurora är borta.

Polis kallas till platsen och en stor sökinsats inleds, men dagar blir till veckor och till månader – och till slut år. Aurora är fortfarande försvunnen.

Inte förrän trettio år senare hittas kroppen, i ett gömställe i skogen som ingen annan än ungdomarna runt lägerelden kände till.

Se även  1984 som ljudbok på svenska GRATIS i 7 dagar

Jonah Sheens var själv inte mycket äldre än ungdomarna i gänget när tragedin inträffade och han var med och hjälpte till i den stora sökinsatsen. Numera är han kriminalkommissarie och får ansvar för utredningen. Frågan är vem eller vilka som i trettio år har ljugit om vad som hände den där kvällen.

Det som är dolt är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇