Haja ADHD som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Haja ADHD som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Haja ADHD Ljudbok: om nuets förbannelse, hjärnans skärmsläckare och vikten av dagdrömmeri av Björn Roslund

Haja ADHD tar med dig på en spännande och initierad djupdykning i, inte bara hur det är vid ADHD, utan också varför.

Varför har personer med ADHD så svårt för att njuta av framtida segrar, och på vilket sätt hänger det ihop med avhoppade utbildningar och drogers lockande låga?

Är det psykedeliska drömspel som hjärnans skärmsläckare (default mode network) bjuder oss på bara ett ointressant bakgrundsbrus, eller rent av huvudpersonen i den nya tidens förståelse för vad ADHD egentligen är?

Hur kan det dagdrömmeri man tidigare trodde bara var ett meningslöst tidsfördriv nu kommit att betraktas som själva grundförutsättning för det vi kallar jag?

Se även  Gå i fängelse som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Hur kan jammande jazzmusiker skapa förståelse för hur grupper av hjärnregioner spelar tillsammans, men också duckar för varandra?
Hur kan ADHD vara så starkt kopplat till risker, eller rent av undergångsfaktorer, men samtidigt ha psykiatrins bästa prognos?

Hur kan ADHD-mediciner skynda på tillväxten av de regioner i hjärnan som är försenade vid ADHD, och hur kan fysisk aktivitet via delvis samma mekanismer hjälpa personer med ADHD?

Med förvånansvärd lätthet förmedlar Björn Roslund avancerad kunskap som gör skillnad i hur vi ser på och kan leva med ADHD. Boken är därför skriven för dig som själv har ADHD, anhöriga och för dig som vill lära dig mer.

Haja ADHD : om nuets förbannelse, hjärnans skärmsläckare och vikten av dagdrömmeri är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Haja ADHD: Introduktion

Haja ADHD är en av de bästa böckerna i Sverige när det kommer till just ADHD just nu.

Om du är på jakt efter en bok som förklarar varför människor med ADHD beter sig konstigt är det här boken som ger dig svar på alla frågorna. Du får alltså både lära dig hur det är att ha ADHD, men även varför man har ADHD i första hand.

Se även  Narnia som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Framtida segrar är ju som bekant inte ADHD-människors styrka – vad beror det på? Finns det ett sammanhang mellan sagda personlighetsdrag och att exempelvis inte fullfölja en utbildning?

Är det vanligt bland folk som har ADHD att dagdrömma ofta? Om ja, varför då?

Hur kan ADHD vara en diagnos förenad med så mycket risk, när det samtidigt anses vara en av de bästa diagnoserna du kan få inom psykiatrin inom modern tid?

Med förvånansvärd lätthet förmedlar Björn Roslund avancerad kunskap som gör skillnad i hur vi ser på och kan leva med ADHD. Boken är därför skriven för dig som själv har ADHD, anhöriga och för dig som vill lära dig mer.

Haja ADHD: Recension & Handling

Jag har länge misstänkt att jag har ADHD. Det här var boken som gav mig många svar jag sökt, även om jag inte är 100% säker. Jag kan, som många andra recensenter, säga att den här boken delvis bidragit till att förändra mitt liv. Den är så bra, och jag står för det!

Att äntligen få förståelse för varför man inte fungerar varken psykiskt eller fysiskt likt andra människor var en stor lättnad för mig då jag länge misstänkt att jag varit annorlunda.

Boken är gjord för att den ska vara lätt att läsa. Även de som inte brukar läsa böcker ska kunna ta sig igenom den. Sedan finns det faktarutor som är lite tyngre.

Se även  Monster av Joakim Lundell som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Haja ADHD: Sammanfattning

Det här är en väldigt användbar bok om ADHD oavsett om du misstänker att du har det själv eller är en nära anhörig till någon du misstänker har ADHD.

Björn Roslund har över 20 års erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna med ADHD, varför råden i denna bok blir betydligt tyngre.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇