Gangsterparadiset som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Gangsterparadiset som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Gangsterparadiset av Lasse Wierup

En avslöjande djupdykning i den nya gängkriminaliteten, skriven av Sveriges främsta kriminalreporter. Människors rädsla och otrygghet dominerar numera samhällsdebatten. Sverige har blivit ett europeiskt undantag där polisen tycks stå maktlös när unga män skjuter med automatvapen, tonårspojkar kastar handgranater och oskyldiga dödas.

Se även  PMS-kossan som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Hur har vi hamnat här? Genom att granska flera av de mest våldsamma grupperingarna blottlägger Lasse Wierup gärningsmännens drivkrafter och polisens brister.

Vad krävs för att samhället ska återta makten och skapa trygghet för medborgarna?

Wierup är författare till böcker som Svensk maffia och Helvetet inifrån. Gangsterparadiset är en bok för alla som vill förstå Sverige år 2020.

Se även  10 ljudböcker upplästa av Stefan Sauk du måste lyssna på [GRATIS]

Pdf på källor finns att ladda ner på Bonnier Audios hemsida www.bonnieraudio.se

Gangsterparadiset : Så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇