Ett system så magnifikt att det bländar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Ett system så magnifikt att det bländar som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Ett system så magnifikt att det bländar av Amanda Svensson

Ett system så magnifikt att det bländar: Introduktion

Amanda Svenssons nya roman Ett system så magnifikt att det bländar är en stor familjeberättelse om tre syskon som försöker nå varandra i en alltmer splittrad värld.

Boken handlar om trillingarna Matilda, Clara och Sebastian som har en trygg och fin uppväxt i Lund. Syskonen har dock en något knepig relation mellan varandra och när en tragisk händelse inträffar så glider syskonen isär.  Boken ger en reflektion över hur svårt det kan vara att hålla ihop en trygg familj, när komplicerade saker händer. Här kan du finna stora frågor om livet i en surrealistisk anda.

Ett system så magnifikt att det bländar finns tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Se även  10 ljudböcker om rymden att GRATIS i 7 dagar

Ett system så magnifikt att det bländar: Handling

Ett system så magnifikt att det bländar speglar en djup kärlekshistoria, flera hemligheter och trillingarna. Först ut var Sebastian, sedan kom Clara och sist Matilda. När de väl hade anlänt för att skåda dagens ljus för första gången startade tumultet nästan ögonblickligen. En pappa som lättade sitt hjärta, samtidigt som en annans kom av sig. Där och då föddes inte bara tre magnifika själar, utan också tillräckligt många hemligheter för att bevaras i en tredjedels livstid.

I en trygg samvaro i Lund växte trillingarna upp, ovetandes om de hemligheter som skapats den dag de föddes. 25 år senare hänger sig en ung kvinna, en mamma möter djävulen och familjen splittras alltmer i en komplicerad samvaro. Alla syskonen reser iväg på olika håll, Sebastian till London, Clara till Påskön och Matilda till Västerbotten.

Kan en familj splittras så starkt att den till slut upphör att höra ihop? Många gånger känns det som att världen utanför blir alltmer splittrad och syskonen försöker nå varandra i allt tumult. Men trots en komplicerad relation mellan varandra så hänger alla händelser trots allt samman och vävs ihop i en mycket vacker historia.

Kanske finns lösningen i källaren till en hierarkiskt ordnad byggnadsstruktur vid Russel Square. Eller kanske i kärleken till en sorgsen kvinna? Blod är trots allt tjockare än vatten och romanen Ett system så magnifikt att det bländar binder allt samman precis som titeln beskriver: så magnifikt att det bländar!

Se även  Nya testamentet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Ett system så magnifikt att det bländar: Sammanfattning

Ett system så magnifikt att det bländar är en fantastisk blandning av familjedrama, vetenskap, konst, klimat och politik. Amanda Svensson har verkligen lyckats sammanfläta denna magnifika historia världsklass i en fängslande historia.

Även om boken har många tunga händelser är det imponerande hur Amanda lyckas skildra historien på ett så lätt och humoristiskt sätt om en historia som utspelar sig i vår tid. Den är inte bara bländande, den är klarsynt, skarp och har en fantastisk sammanstrålning av många inblandade karaktärer i boken.

Ett system så magnifikt att det bländar som passar dig som vill läsa historier som passar i nutid och som skildrar historier som många kan relatera till. Detta är verkligen en bok som är mer eller mindre omöjlig att lägga ifrån sig.

Se även  Utvandrarna som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇