Ett rum hos Daisy som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Ett rum hos Daisy som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Ett rum hos Daisy av Jill Mansell

Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom all arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.

Se även  Störst av allt som ljudbok GRATIS i 7 dagar

När hon får veta att en av hennes väns Taras tidigare pojkvänner tänker fira sitt bröllop hos dem, är hon till en början lite orolig. Tara lovar att det inte ska bli några problem, men det är lättare sagt än gjort, och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Medan Tara brottas med sitt samvete, försöker Daisy undvika den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack som envisas med att dyka upp på hotellet.

Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh. Hector å sin sida har bråda dagar med mer eller mindre hemliga förbindelser. Och så dyker en ung man vid namn Barney upp.

Se även  Blod rödare än rött som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.

Ett rum hos Daisy är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇