Ett rum hos Daisy som ljudbok GRATIS i 14 dagar

Just nu kan du lyssna på Ett rum hos Daisy som ljudbok gratis i hela 14 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Ett rum hos Daisy av Jill Mansell

Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom all arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.

När hon får veta att en av hennes väns Taras tidigare pojkvänner tänker fira sitt bröllop hos dem, är hon till en början lite orolig. Tara lovar att det inte ska bli några problem, men det är lättare sagt än gjort, och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Medan Tara brottas med sitt samvete, försöker Daisy undvika den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack som envisas med att dyka upp på hotellet.

Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh. Hector å sin sida har bråda dagar med mer eller mindre hemliga förbindelser. Och så dyker en ung man vid namn Barney upp.

Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.

Ett rum hos Daisy är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 6 november, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Nabil

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇