Dagbok för alla mina fans som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på serien Dagbok för alla mina fans som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Dagbok för alla mina fans – Gregs bravader

Gregs dagbok, eller loggbok, som han själv kallar det kommer bli perfekt att sätta i händerna på journalisterna när han en gång i framtiden blir rik och berömd. För det kommer han att bli!
Först ska han bara tackla tiden på mellanstadiet.

Berättelserna om Greg är en världssuccé – över 150 miljoner sålda exemplar till killar och tjejer jorden runt!

Gregs bravader: Dagbok för alla mina fans finns tillgänglig som både ljudbok och e-bok.

Dagbok för alla mina fans: Introduktion

Dagbok för alla mina fans är skriven av Jeff Kinneys och har slagit igenom stort i hela världen, med hela 164 miljoner tryckta exemplar i över 52 språk. Dagbok för mina fans är en bok som handlar om Greg som varje dag skriver dagbok, fast han själv kallar det inte för dagbok, han kallar det för en loggbok.

Boken utspelar sig främst i Gregs hem, skola och runt hans kvarter. I boken får du lära känna de olika personerna i Gregs liv, skrivet på ett mycket humoristiskt sett i dagboksformat.  Boken är den första i en bokserie och det finns 3 filmer som gjorts som är baserade på historien från bokserien av Jeff Kinneys. 

Se även  Ture Sventon som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Dagbok för alla mina fans: Handling

Dagbok för alla mina fans är en bok vars handling har fått inspiration från författarens egna upplevelser under sin barndom. Här får du följa med bokens huvudkaraktär Gregory Heffley som kallas för Greg, hans familj och vänner i vardagen. På ett humoristiskt sett möter Greg allt från vardagliga problem, pinsamheter i skolan och svårigheter som pojkar på mellanstadiet kan känna.

Varje dag skriver Greg i sin loggbok. Han tänker att det kommer vara en perfekt bok för framtiden när han är känd och rik – för det kommer han att bli en vacker dag! Journalisterna kommer slåss om den legendariska historien om Greg. Han behöver bara genomlida några jobbiga år till i skolan innan det är dagen.

Boken börjar med ett nytt skolår har börjar och Greg upptäcker till sin förskräckelse att han får dela korridor med de stora, farliga grabbarna. Han själv är en klen liten en, men han är väl medveten om hur kan ska parera för att bli populär i skolan. Det vill säga fram tills bästa kompisen Rowley klättrar om honom på popularitetsskalan.

Greg måste göra något! Men vad? Han får riktigt bråttom att försöka parera Rowleys nyvunna popularitet till sin egna fördel. Men detta leder inte till det han hade hoppats på – tvärtom leder till stor konsekvenser. I alla fall om man går på mellanstadiet och livet kretsar kring vänner och skolan.

Se även  Jag for ner till bror som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Dagbok för alla mina fans: Sammanfattning

Dagbok för alla mina fans är en bokserie som verkligen kan få dig att skratta högt och sätta kaffet i halsen. Karaktären Greg är underbart finurlig när det kommer till att uttrycka sig på ett humoristiskt och igenkännande vis. Alla som har gått mellanstadiet kan relatera till de vardagliga bekymmer Greg stöter på.

Böckerna trycktes på svenska 2015 och idag finns det flertalet ur serien att ta del av. En mycket rolig, varm och uppfinningsrik historia om Greg, hans familj och vänner. En rekommendation till alla som gillar bokserier. En perfekt bok att läsa tillsammans med sina barn som kvällssaga, särskilt barn som är i samma ålder som bokens huvudkaraktär Greg. 

Se även  Uppståndelsen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇