Så som jag minns det som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Så som jag minns det som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Så som jag minns det av Carl-Johan Vallgren

”Jag har gråtit och skrattat under arbetet med denna bok. Så fyllda av brunnar av skam och ångest var mina minnen att jag fick tillverka ett öskar av silver för att kunna se ljuset reflekteras, det ljus som faktiskt utgjort en betydande del av min historia. Att hålla sitt liv mellan tummen och pekfingret i form av ett manuskript är en mycket märklig upplevelse, sorgsen men nödvändig. Jag ångrar ingenting men många tårar har fallit.”

I Så som jag minns det berättar Mikael Persbrandt för första gången om uppväxten med en ensamstående mamma, kampen för att slå igenom som skådespelare, drömrollerna på Dramaten och filmsuccéerna som följer på varandra. Om de kaotiska åren med missbruk och livet idag.

Se även  Få hjälp med att somna om med ny ljudbok! [GRATIS]

En självutlämnande och brutalt ärlig berättelse om att nå botten och ta sig upp igen.

Mikael Persbrandt : Så som jag minns det är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Mikael Persbrandt: Om författaren

Med stor generositet, vältalighet och mod delar Mikael Persbrandt äntligen med sig av sin berättelse om livets oändliga kamp. Inte bara ett litterärt verk av högsta kvalitet, Mikael Persbrandt är den personliga berättelsen om någon som många felaktigt tror att de känner ganska väl.

Nu berättar han det ur sitt perspektiv, och det är något vi alla kan lära oss av.

Mikael Persbrandts memoar, skriven av Carl-Johan Vallgren i samarbete med Mikael Persbrandt, publiceras 10 november 2017 av Albert Bonniers.

”Att hålla sitt liv mellan fingertopparna i form av ett manuskript är en märklig upplevelse; högtidligt men ändå nödvändigt. Även om jag inte ångrar något, har många tårar fällts.”
Mikael Persbrandt

Se även  Den nionde graven som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Från sammankomsten av två stora konstnärer uppstår en berättelse med kraften att förvandla perspektiv på världen såväl som på sitt eget liv. Hedlund Agency är verkligen stolta över att ha inlett detta samarbete och över möjligheten att dela denna betydelsefulla livshistoria – lika hemsk och hoppfull – med läsare överallt.

Mikael Persbrandt är en av de största stjärnorna på scenen och filmduken i svensk historia. Han har gått från teaterkritikers älskling till att obevekligt jagad av media under sina mest utsatta stunder.

Han har fängslat publiken både på scen och på skärmen, efter att ha spelat i legendariska produktioner av Eugene O’Neills Long Day’s Journey Into Night, och Strindbergs Playing With Fire och Miss Julie, för att bara nämna några. Han har spelat ikoniska roller i film och tv, som Sjöwall & Wahlöös Gunvald Larsson, Beorn i Peter Jackons Hobbiten och nu senast Kjartan i Guy Ritchies King Arthur.

Carl-Johan Vallgren är en prisbelönt författare och musiker. Hans böcker har översatts till 25 språk, och hans succé The Horrific Sufferings of the Mind-Reading Monster Hercules Barefoot belönades med Augustpriset 2002. Carl-Johan Vallgren är älskad av både kritiker och läsare och hans böcker har sålts i mer än 800 000 exemplar bara i Sverige.

Se även  Hjärnstark som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇