Alla får ligga ljudbok GRATIS i 7 dagar


Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Alla får ligga helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Alla får ligga Ljudbok av Henrik Fexeus

Alla får ligga: Introduktion

I Henrik Fexeus bok Alla får ligga får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirtande och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus listat 170 konkreta och praktiska tips som du får ta del av.

Hur många har inte gått på myten om att man behöver vara på topp hela tiden med magrutor, eller se ut som en modell för att lyckas som bäst med romantiken? Visst, ytlig uppmärksamhet räcker en liten stund, men för att verkligen lyckas få någon på fall krävs helt andra faktorer…

Se även  Ondskan som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Se boken som en god vän som diskret viskar förslag i örat när du blir rådvill. Som Henrik Fexeus själv skriver: ”Ta med dig 3–5 tips varje gång du går utanför dörren och du kommer att få ett mer spännande liv än det någonsin varit tidigare”
Alla får ligga är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Alla får ligga: Handling

Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep. Den stora hemligheten är istället inställning och attityd. Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.

Boken hjälper dig inte nödvändigtvis att bli kär eller att hitta Den rätta, men den ger garanterat ett större urval att välja bland. Och du kommer att ha roligare medan du letar. För är kul att flirta. Det är samma sak som att vara intressant, lekfull, charmig, äventyrlig, rykande sexig och populär. En bra flirt får dessutom andra att må bra. Det är en bok som på ett humoristiskt sätt hjälper dig att hitta de absolut bästa verktygen för att få någon att falla pladask.

Se även  Kaninen som så gärna ville somna som ljudbok GRATIS i 7 dagar ⇒ GRATIS i 7 dagar!

Med hjälp av Henriks kunskap i ickeverbal kommunikation och manipulation så får du konkreta tips som du kan använda dig av i ditt eget flirtande. Alla får ligga är skriven som en rolig handbok för alla som är ute efter att hitta någon att få på fall.

Alla får ligga: Sammanfattning

Alla får ligga är en självhjälpsbok som är både finurlig, rolig och informativ på samma gång. Det är en hel del kunskap som ligger samlat inom dessa rader. Henrik Fexeus har skrivit flera hittar på den svenska bokmarknaden när det kommer till just psykologi och beteendevetenskap och han har samlad kunskap så det räcker för ett helt fotbollslag.

Alla får ligga ljudbok ger riktigt bra tips att använda sig av och också kunskap om hur du kan läsa av olika situationer som kan vara av värde för dig. Detta är en bok som passar dig som vill lära dig lite nya skills inom raggning och lära dig mer om hur du får den du är kär i på fall med enkla medel.

Se även  6 ljudböcker om aktier & börsen att spana in [GRATIS]

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇