Läs Hungerspelen/Hunger Games som e-bok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du läsa böckerna i serien Hungerspelen/Hunger Games som e-bok på svenska gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Hungerspelen/Hunger Games av Suzanne Collins – Gratis E-bok

Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer.

Se även  Läs Där kräftorna sjunger som e-bok GRATIS i 7 dagar

De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem! Katniss Everdeen är fjorton år.

Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen…

Se även  Läs Candide som e-bok GRATIS i 7 dagar

Suzanne Collins har skrivit en gastkramande framtidsroman om liv och död. men det är lika mycket en roman om vår tids television – som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak – tittarsiffror.

Hungerspelen är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

3 svar på ”Läs Hungerspelen/Hunger Games som e-bok GRATIS i 7 dagar”

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇