Läs Förrädare av Peter Lindmark och Jimmy Lindgren som e-bok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du läsa Förrädare som e-bok helt gratis i 7 dagar via Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till e-boken hos Nextory.

Förrädare av Peter Lindmark & Jimmy Lindgren

Del 1: Nicholas Warg. Efter sex år som legosoldat för det ökända företaget Black Water återvänder den före detta Säpo-agenten Nicholas Warg hem. Han ska hjälpa en vän med ett jobb och få loss de pengar han desperat behöver för att kunna dra sig tillbaka och leva i fred. Men i Sverige går allt snett.

Se även  Läs Bibeln som e-bok GRATIS i 7 dagar

Nicholas dras in i ett spel där inte bara hans eget liv hotas – även nationens intressen står på spel. Samtidigt kommer frilansjournalisten Lova hem till sin lille son och villan på Ekerö efter ännu en slitig arbetsdag.

Allt hon vill är att umgås med sitt barn och få lite lugn och ro. Istället blir det en natt som ställer hela hennes tillvaro på ända. Även Lova finner sig snart delaktig i händelser bortom sin kontroll och förflyttas tillbaka till den tid då hon själv var verksam inom Säpo … tillbaka till Nicholas Warg, mannen hon har lovat sig själv att aldrig mer behöva träffa.

Förrädare är en spänningsroman i underrättelsemiljö och första delen i en serie om Nicholas Warg. Här kombineras högt berättartempo med ett effektivt språk i en historia fylld med gripande öden, oförutsedda vändningar och hot mot rikets säkerhet.

Se även  Läs Risk som e-bok av Jacob Bursell GRATIS i 7 dagar

PETER LINDMARK har skrivit och regisserat ett antal långfilmer, bland annat Rånarna med Mikael Persbrandt och Exit med Mads Mikkelsen. Just nu slutför han den tredje säsongen av filmserien Johan Falk som han också regisserat.

Peter är utbildad manusförfattare och regissör i USA. JIMMY LINDGREN har utbildat sig i skrivande i Sverige, Spanien och USA. Han arbetar på beställning åt flera större filmbolag och jobbar även som copywriter. Han har bland annat skrivit manus till den kommande Hamiltonfilmen, I hennes majestäts tjänst , baserad på Jan Guillous roman med samma namn

Förrädare är tillgänglig som e-bok.

Se även  Läs Godnatt Mister Tom som e-bok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇