The Mauler som ljudbok GRATIS i 14 dagar

Just nu kan du lyssna på The Mauler som ljudbok gratis i hela 14 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

The Mauler: Alexander Gustafsson berättar för Leif Eriksson och Martin Svensson

Alexander Gustafsson är killen från Arboga som blivit superstjärna i världens snabbast växande publiksport, MMA. Han var bondgrabben som drog på sig flera fängelsedomar innan han upptäckte sporten som i ett slag förändrade hans liv.

För första gången någonsin berättar Alexander Gustafsson för författarparet Leif Eriksson & Martin Svensson om hur Bond-Ove, som han kallades under tonåren, blev The Mauler med hela svenska folket.

Det är en öppenhjärtig och bitvis smärtsam historia om uppväxten som höll på att leda rakt ner i mörkret och om kampen för att nå toppen i världens kanske hårdaste sport.

The Mauler : Alexander Gustafsson berättar för Leif Eriksson och Martin Svensson är tillgänglig som ljudbok och e-bok.


The Mauler: Mer om boken

The Mauler: Vem är Alexander Gustafsson?

Alexander Gustafsson växte upp i Arboga, en liten stad i mellersta Sverige. Som countrypojke började han boxas när han var 10 – vann den nationella ungdomsmedaljen vid 16 års ålder. Efter en handfull stötar med lagen började han träna blandad kampsport och arbetade sig upp i UFC:s led.

Smeknamnet The Mauler av sina träningspartners, på grund av hans kraft, mördarinstinkt och något hänsynslöshet medan han kämpar; det här är historien om Gustafssons kamp för att lyckas i en av världens mest utmanande sporter.

Familj, vänner och den kristna tron spelar alla avgörande roller. Men framför allt är det Alexanders unika talang för kampsport som på bara några korta år ser honom bli en av UFC:s främsta affischpojkar.

Mauler är en uppriktig och ibland smärtsam skildring av en ung man som snabbt är på väg från rälsen, och om hans kamp för att nå toppen av sitt spel i ett försök att förändra sitt liv för alltid.

The Mauler: Sammanfattning

Den här boken tilltalar kampsportsfans och fans av självbiografier. Jag fastnade direkt och kunde inte lägga ifrån mig den. Jag är ett fan av Alexander Gustafsson och hade bara en svag aning om de problem han hamnade i redan under tonåren och varför han sattes i fängelse.

Det är en fantastisk läsning. Jag hoppas att han skriver en till bok i framtiden.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇