Svårt att känna tacksamhet? Pröva 3 ljudböcker! [GRATIS]

1. Tacksamhets Meditation

Tacksamhetsmeditation 432 Hz

Modern vetenskap har börjat upptäcka det de gamla mystikerna har vetat i tusen år, att allt består av vibrationer från den minsta partikeln till fast material, och att vi påverkas av vibrationer. Tankar, ord, känslor och handlingar är också vibrationer.

Tacksamhetsmeditationen börja med att skapa hjärtkoherens.

Koherens innebär samklang/balans och när vi andas genom näsan, långa och djupa andetag, i en jämn rytm skapas just balans mellan hjärnan och hjärtat.

Lägger vi sedan till något av följande ord: kärlek, glädje, tacksamhet eller medkänsla och upprepa detta ord om och om igen hjälper det oss att kraftigt reducera stress och skapa kontakt med vårt parasympatiska nervsystem som står för lugn och ro, samt återhämtning.

I övningen används också ett handmudra, pranamudra för att minska ångest och ladda upp våra batterier. Samt ett mantra: ”Jag är mer än vad jag verkar vara och all världens styrka och kraft verkar inom mig”.

Bakgrundsmusiken som innehåller 432 Hz hjälper oss att tona in på universums visdom, gudomlig intelligens och vår själ. Det skapar enighet i stället för separation. Det utökar våra hjärtan och gör oss mer medkännande och kärleksfulla.

Se även  Helvetet inifrån som ljudbok GRATIS i 7 dagar

En sak är säkert, en person som resonerar med kärlek har inre fred – och det här är utgångspunkten för att skapa en värld där vi lever i fred och harmoni med varandra och moder jord.

Madeleine Magnusson har praktiserat och arbetat med yoga, meditation och personlig utveckling i över 20 år och har en egen praktik i centrala Halmstad. Madeleine har studerat och arbetat med personlig utveckling, tankens kraft, meditation och yoga i över 20 år.

Du kan läsa mer om henne på www.madeleinemagnusson.se

Tacksamhets Meditation är tillgänglig som ljudbok.

2. Tacksamhet

Den här meditationen kan användas för att skapa ett positivt humör och skapa positiva tillstånd..

När vi upplever positiva känslor som tacksamhet, kärleksfullhet och medkänsla, växer vår medvetenhet och vår kreativitet och problemlösningskapacitet ökar och vi blir mer vakna och alerta på vad vi verkligen vill göra i våra liv Den här meditationen kan du lyssna på närhelst du behöver och kan med fördel kombineras med någon av våra andra mediatoner eller pröva lyssna på den i 21 dagar för att skapa ett positivt mindset

Se även  Vid horisonten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap.Håller Internationella NLP program och utbildningar.

Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning.

Meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se

Tacksamhet är tillgänglig som ljudbok.

3. Tacksamhet – meditation

Glömmer du ibland bort att vara tacksam för det du har i ditt liv?

Fokuserar du på det som är fel, snarare än det som är rätt?

Vill du lära dig att ta tillvara de stunder som tillsammans bygger livet som är ditt?

Ju mer du zoomar in stora och små gåvor och ljusglimtar i livet, ett desto mer meningsfullt liv får du. Tacksamhet är en väg till välmående och varje värdefull framgång börjar med ett tack.

Se även  10 ljudböcker för dig som vill lära dig mer om hästar [GRATIS]

Tacksamhet är en vägledd påminnelse om att ta vara på livet medan det pågår. Lyssna på promenaden, innan du stiger ur sängen på morgonen, eller när du behöver lite extra ljus i tillvaron.

Tacksamhet – meditation är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇