Spegelmannen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Spegelmannen som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Spegelmannen av Lars Kepler

En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats mitt i Stockholm. Via övervakningskameror lyckas Joona Linna spåra ett ögonvittne.

När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han såg tar Joona kontakt med hypnotisören Erik Maria Bark.

Spegelmannen är den åttonde boken med Joona Linna.

Spegelmannen är tillgänglig som ljudbok.

Spegelmannen: Introduktion

Sextonåriga Jenny Lind kidnappas mitt på ljusa dagen på väg hem från skolan och kastas bak i en lastbil. Hon har förts till ett förfallet hus, där hon och andra flickor möter fasor långt bortom deras värsta mardrömmar. Även om de är desperata att fly, omintetgör deras fånge alla deras försök.

Se även  Lär dig mer om inredning, loppisbesök och matlagning med Elsa Billgren! [GRATIS]

Fem år senare hittas Jennys kropp hängande på en lekplats, uppspänd med en vinsch en regnig natt. När polisen försöker hitta en ledtråd i de knappa bevisen, inser kriminalpolis Joona Linna ett kusligt samband mellan Jennys mord och ett dödsfall som förklarats vara ett självmord flera år tidigare. Och när ytterligare en tonårsflicka försvinner, blir det klart för Joona att de har att göra med en seriemördare – och hans mordiska framfart kan precis ha börjat.

Spegelmannen: Om författaren – Lars Kepler

LARS KEPLER är pseudonymen för det kritikerrosade man-och-fru-teamet Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril. Deras nummer ett internationellt bästsäljande Killer Instinct-serie har sålt mer än 15 miljoner exemplar på fyrtio språk. Paret Ahndorils var båda etablerade författare innan de antog pseudonymet Lars Kepler och har var och en publicerat flera hyllade romaner. De bor i Stockholm.

Spegelmannen: Recension & handling

Spegelmannen är den åttonde romanen i Lars Keplers Joona Linna svenska kriminalroman. Här tar detta man och hustrus skrivteam sig an ett skrämmande scenario så fruktansvärt ondskefullt att det är nykter att inse att det är ett scenario som har utspelat sig i verkligheten.

Se även  Therese Raquin som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Det finns ofta en hårfin gräns mellan galenskap och ondska och psykiatrin försöker göra sitt bästa för att fixa dessa förvrängda människor, men som den här romanen lär oss, kan det yrket på något sätt inte förstå hur förrädisk ondska kan vara och hur yrkets analytiska verktyg är helt enkelt otillräckliga för att hantera de som är för smarta för att bli botade.

Det finns mjölklådor som har varit prickade med ansikten på försvunna barn, men ingen gör någonsin mer än att röra vid toppen av den sorgande smärta som familjerna efterlämnade känner, undrar, ber. Mirror Man utspelar sig i Sverige, ursprungligen skriven på svenska, och är en fartfylld resa längs en seriemördare motorväg, välskriven, tuff.

Spegelmannen: Sammanfattning

En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats i centrala Stockholm. Via CCTV-filmer lyckas Joona Linna spåra ett ögonvittne. När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han sett, når Joona ut till hypnotisören Erik Maria Bark.

Se även  Med hjärtat som insats som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇