Attraktionslagen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Attraktionslagen som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Attraktionslagen ljudbok

Attraktionslagen: så får du den att verka till din fördel (Ljudbok) av Esther Hicks

I den här boken förklarar de bästsäljande författarna Esther och Jerry Hicks hur allt det du upplever, både önskat och oönskat, förmedlas till dig av universums mäktigaste lag: Attraktionslagen.

Välbekanta uttryck som lika barn leka bäst eller kaka söker maka åsyftar egentligen det här fenomenet, nämligen att likheter dras till varandra.

Några av historiens största läromästare har diskuterat det, men det har aldrig tidigare förklarats i så tydliga och praktiska ordalag som i den här boken av makarna Esther och Jerry Hicks.

I Attraktionslagen får du lära dig mer om de ständigt närvarande lagar som styr vårt universum och hur du får dem att verka till din fördel. Med hjälp av kunskapen du får när du läser den här boken slipper du gissa dig fram i vardagen.

Du förstår äntligen orsaken till praktiskt taget allting som någonsin har hänt i ditt eget och i dina närståendes liv. Boken hjälper dig att med glädje bli, göra eller få allt du någonsin kan önska dig!

Attraktionslagen : så får du den att verka till din fördel är tillgänglig som ljudbok.

Attraktionslagen: Introduktion

Attraktionslagen är en filosofi som föreslår att positiva tankar ger positiva resultat i en persons liv, medan negativa tankar ger negativa resultat. Den bygger på tron att tankar är en form av energi och att positiv energi attraherar framgång inom alla områden i livet, inklusive hälsa, ekonomi och relationer.

Se även  Sluta dricka alkohol på egen hand med ny ljudbok! [GRATIS]

Även om lagen om attraktion har skapat uppmärksamhet de senaste åren på grund av böcker som ”The Secret”, saknar den vetenskapliga bevis för sina påståenden och ses allmänt som en pseudovetenskap.

Attraktionslagen: 3 ofrånkomliga lagar

Förespråkare föreslår att det finns centrala universella principer som utgör lagen om attraktion:

Omtyckta attraherar liknande: Denna lag antyder att liknande saker attraheras av varandra. Det betyder att människor tenderar att attrahera människor som liknar dem – men det tyder också på att människors tankar tenderar att locka liknande resultat. Negativt tänkande tros locka till sig negativa upplevelser, medan positivt tänkande tros producera önskvärda upplevelser.

Naturen avskyr ett vakuum: Denna attraktionslag antyder att om du tar bort negativa saker från ditt liv kan det skapa utrymme för mer positiva saker att ta deras plats. Den bygger på föreställningen att det är omöjligt att ha ett helt tomt utrymme i ditt sinne och i ditt liv. Eftersom något alltid kommer att fylla detta utrymme, är det viktigt att fylla det utrymmet med positivitet, säger förespråkare för denna filosofi.

Nuet är alltid perfekt: Denna lag fokuserar på tanken att det alltid finns saker du kan göra för att förbättra nuet. Även om det alltid kan verka som att nuet på något sätt är felaktigt, föreslår denna lag att du, snarare än att känna rädsla eller olycka, bör fokusera din energi på att hitta sätt att göra nuet till det bästa som det kan vara.

Attraktionslagen: Recension & Handling

Den här boken förändrade mitt liv bokstavligen. Den första delen var lite ”luftig” för mig, men efter att ha kommit in i huvuddelen av boken lär du dig att ompröva vad du vill locka in i ditt liv.

Se även  100+ GRATIS ljudböcker på svenska att lyssna på

Tankar är kraftfulla och lika lätt som du kan attrahera välstånd, lycka och kärlek, kan du locka precis motsatsen in i ditt liv också.

Det är inte en bok som bara säger åt dig att tänka ”glada tankar” och allt kommer att bli bra, den går djupare än så, och jag går tillbaka och läser delar av den om och om igen när jag känner att jag kanske tar en nedåtgående spiral.

Jag skulle rekommendera boken till vem som helst!

Om du gillade filmen The Secret, kommer den här boken att ta dig djupare in i att förstå hur du verkligen får denna kraftfulla lag att fungera i ditt eget liv.

Jag rekommenderar den här boken ofta till kunder och använder den i mitt coachnings- och talarbete för att betona hur var och en av oss verkligen skapar vår verklighet. Nu när jag vet hur lagen fungerar har jag blivit mycket mer positiv och förtroendefull.

Det förvånar mig hur saker faller på plats som de aldrig har gjort tidigare. Principerna i boken är tidlösa och tidlösa. Vi har ändå nytta av repetitionskursen.

Attraktionslagen: Sammanfattning

Den här boken presenterar de kraftfulla grunderna i Abrahams ursprungliga läror. På dessa sidor kommer du att lära dig hur alla saker, önskade och oönskade, förs till dig av denna mäktigaste lag i universum, lagen om attraktion. (det som är likt sig självt ritas).

Du har med största sannolikhet hört talesättet Law of Attraction har anspelats av några av de största lärarna i historien, det har aldrig tidigare förklarats i så tydliga och praktiska termer som i den här senaste boken av New York Times bästsäljande författare, Esther och Jerry Hicks.

Se även  Hjärnstark som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lär dig här om de allestädes närvarande lagarna som styr detta universum och hur du får dem att fungera till din fördel. Den förståelse som du kommer att uppnå genom att läsa den här boken kommer att ta bort alla gissningar från det dagliga livet.

Du kommer äntligen att förstå nästan allt som händer i ditt eget liv såväl som i livet för dem du interagerar med. Den här boken hjälper dig att med glädje vara, göra eller ha något du önskar!

Historien om attraktionslagen

Även om attraktionslagen har fått en hel del uppmärksamhet de senaste åren är konceptet inte precis nytt. Dessa idéer har filosofiska rötter som går tillbaka till det tidiga 1800-talets synsätt, känt som ”New Thought”.

Intresset för idén återuppstod under 1900-talet, särskilt med släppet 2006 av filmen ”The Secret”, som sedan utvecklades till den bästsäljande boken med samma titel och dess uppföljare ”The Power” från 2010. ”

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇