Mammas son banditen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Mammas son banditen som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Mammas son banditen av Arash Raoufi & Mehdi Seyyed

Jag blev livrädd. Det här var inte likt Mehdi. Han brukade åka hem till sina comprades och tvätta av sig blodet. Det här såg inte bra ut. Jag bad till Gud att ungen inte hade mulat någon. Vad fan ska jag säga till morsan?” tänkte jag. ”Svara för helvete! Vad fan har du gjort, Mehdi?” Han svarade med darrig röst: ”Du måste köra mig till sjukan”…

Mammas son banditen: Introduktion

Boken Mammas son banditen är skriven av vännerna Mehdi Seyyed och Arash Raoufi. Boken är en biografi som skildrar Mehdis liv i kriminella kretsar i Göteborgs förorter. Mehdi grundade Bandidos i Göteborg och har många gånger florerat i media, men aldrig velat ställa upp på någon intervju.

Boken Mammas son banditen är därför efterlängtad för många som vill veta mer om hans liv och kriminella framfart i MC-gänget Bandidos. Arash är en brottmålsadvokat som är känd från flera rättegångar där han försvarat personer misstänkta för grov brottslighet, vilket han även gjorde för Mehdi när han hamnade i klistret.

Mammas son banditen är en brutal roman om kriminalitet och finns tillgänglig som ljudbok.

Se även  Gullivers resor som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Mammas son banditen: Handling

Boken Mammas son banditen är skriven som en biografi om Mehdi. Mehdi, som var mammas lilla älskling men som slutade upp som den värsta banditen. Mehdis uppväxt var bra, en bra familj som alla tog hand om varandra – allt han behövde. Men trots detta leddes Mehdis vägar in mot tung kriminalitet.

Mehdi och hans familj smugglades till Sverige under kriget i Iran och hade redan genomgått många svårigheter. När de äntligen trodde att de var i säkerhet, kunde de aldrig ha anat vad som skulle vänta dem några år framåt i tiden.

En dag ringer Mehdi på ytterdörren och hans bror öppnar och ser sin bror helt kritvit i ansiktet och verkade orolig och nervös. Hade något hänt? Har han skadat sig? Skadat någon? Hans brors tankar snurrade som en centrifug i hans huvud.

Mehdis sneakers var blodiga och hans bror undrade vad deras mor skulle säga om hon såg sin son. Mehdi tittar på sin bror och säger med darrig röst: “Du måste köra mig till sjukan”, först då förstår hans bror att det är Mehdi själv som är skadad. De hoppas in i bilen, och detta är bara början på en lång historia kantad av våld och kriminalitet som efterföljs i boken.

Se även  Bamse som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Mammas son banditen: Sammanfattning

Mehdi Seyyed har många gånger varit omskriven för sin roll i Bandidos och har jagats av journalister under många år utan att ge ut någon intervju. Att få läsa boken Mammas sin banditen ger verkligen en helhetsbild om vem han är, och hur snett det kan gå när man råkar hamna i fel umgängen.

I boken är det många händelser som är magstarka och rent av jobbiga att ta del av. Det är ett hårt liv att leva som kriminell med många skadade relationer och svårigheter som “vanliga människor” sällan får ta del av.

Mammas son banditen är en stark rekommendation till dig som gillar verklighetsförankrade berättelser. Man kan inte låta bli att sympatisera med Mehdi trots att han gör många saker både mot sig själv och omgivningen som inte är bra.

Se även  Kejsarn av Portugallien som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇