Vad är den bästa självhjälpsboken genom tiderna?

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

[ad_1]

Självhjälpsböcker är böcker som hjälper dig att utveckla dig. Mer än böcker som lär dig hur du moderniserar ditt badrum eller sovrum, kommer en självhjälpsbok av god kvalitet att ge dig en speciell skicklighet som kommer att förbättra din livskvalitet. En självhjälpsbok lär dig hur man fiskar (så att säga) så att du kan mata dig själv under en livstid. Den bästa självhjälpsboken som finns finns också en av de mest sålda böckerna genom tiderna. Den boken är av Dale Carnegie. Boken heter “How To Win Friends and Influence People”.

Vad lär den här boken ut? Det lär sig kommunikationsförmåga. En färdighet som efterfrågas i alla företag och företag. Det är en färdighet som ska behärskas av alla inklusive föräldrar, barn, chefer, företagare, presidenter, anställda, etc. Alla som andas ska ha goda kunskaper i kommunikation.

Boken “How To Win Friends and Influence People” handlar om att lära dig hur du behärskar dina kommunikationsförmågor som övertalning, talande, en-mot-en-kommunikation etc. Det handlar också om att hantera ilska, frustration överdrivet pratande, minimalt pratande, etc. En av de viktiga kardinalreglerna i boken är att aldrig kritisera, fördöma eller klaga. Det här är svårt att göra regelbundet, men den här boken påminner dig om det. Således bör det läsas regelbundet.

När de reflekterade över de människor som har haft ett positivt inflytande på mig och min familj (eller genom historien för den delen) skulle de vara människor som hade enastående kommunikationsförmåga beskrivna och diskuterade i Carnegies bok. Vi bör lära oss att vinna vänner och påverka människor.

[ad_2]

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och är grundaren av webbplatsen. Jag är, som namnet på sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker!Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper någon där ute att finna en ny bok att bläddra i. Stort lycka till i ditt sökande!

Latest posts by Nabil (see all)

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇