Vad Àr den bÀsta sjÀlvhjÀlpsboken genom tiderna?

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

SjĂ€lvhjĂ€lpsböcker Ă€r böcker som hjĂ€lper dig att utveckla dig. Mer Ă€n böcker som lĂ€r dig hur du moderniserar ditt badrum eller sovrum, kommer en sjĂ€lvhjĂ€lpsbok av god kvalitet att ge dig en speciell skicklighet som kommer att förbĂ€ttra din livskvalitet. En sjĂ€lvhjĂ€lpsbok lĂ€r dig hur man fiskar (sĂ„ att sĂ€ga) sĂ„ att du kan mata dig sjĂ€lv under en livstid. Den bĂ€sta sjĂ€lvhjĂ€lpsboken som finns finns ocksĂ„ en av de mest sĂ„lda böckerna genom tiderna. Den boken Ă€r av Dale Carnegie. Boken heter “How To Win Friends and Influence People”.

Vad lÀr den hÀr boken ut? Det lÀr sig kommunikationsförmÄga. En fÀrdighet som efterfrÄgas i alla företag och företag. Det Àr en fÀrdighet som ska behÀrskas av alla inklusive förÀldrar, barn, chefer, företagare, presidenter, anstÀllda, etc. Alla som andas ska ha goda kunskaper i kommunikation.

Boken “How To Win Friends and Influence People” handlar om att lĂ€ra dig hur du behĂ€rskar dina kommunikationsförmĂ„gor som övertalning, talande, en-mot-en-kommunikation etc. Det handlar ocksĂ„ om att hantera ilska, frustration överdrivet pratande, minimalt pratande, etc. En av de viktiga kardinalreglerna i boken Ă€r att aldrig kritisera, fördöma eller klaga. Det hĂ€r Ă€r svĂ„rt att göra regelbundet, men den hĂ€r boken pĂ„minner dig om det. SĂ„ledes bör det lĂ€sas regelbundet.

NÀr de reflekterade över de mÀnniskor som har haft ett positivt inflytande pÄ mig och min familj (eller genom historien för den delen) skulle de vara mÀnniskor som hade enastÄende kommunikationsförmÄga beskrivna och diskuterade i Carnegies bok. Vi bör lÀra oss att vinna vÀnner och pÄverka mÀnniskor.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!

LĂ€mna en kommentar