The Game som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på The Game som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

The Game Ljudbok av Neil Strauss

Gömd någonstans, i nästan alla större städer i världen, finns ett underjordiskt hål av sexuellt frustrerade män. Och i dessa hålor byter män med de mest förödande effektiva teknikerna som någonsin uppfunnits för att charma kvinnor.

Det här är ingen fiktion. Dessa män finns verkligen. De bor tillsammans i hus som kallas Projects. Och Neil Strauss, den bästsäljande författaren, tillbringade två år med att leva bland dem och använde pseudonymen Style för att skydda sin verkliga identitet.

Resultatet är en av årets mest explosiva och kontroversiella böcker – garanterat att förändra mäns liv och förändra hur kvinnor förstår det motsatta könet för alltid.

På sin resa från AFC (genomsnittlig frustrerad chump) till PUA (pick-up artist) till PUG (pick-up guru), delar Strauss inte bara massor av originella förförelsetekniker utan har också oförglömliga möten med sådana som Tom Cruise, Britney Spears , Paris Hilton, Heidi Fleiss och Courtney Love.

Och sedan börjar saker verkligen bli konstiga — och passioner leder till svek leder till våld. The Game är berättelsen om en mans förvandling från groda till prins — till fånge i årets mest oförglömliga bok.

The Game: Recension & Handling

Mycket insiktsfull bok! Spelet var väldigt populärt för tio år sedan och jag såg många män försöka strategierna. Den var så ikonisk att jag refererade till den i del 2 av min mysterieroman — Firm Resolve.

Se även  Eragon som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Utan tvekan tycker många kvinnor att den här boken är kvinnofientlig. Men kanske verkligheten är mer oroande. Lika oroande är den felaktiga tillämpningen av de rekommenderade principerna.

Alltför många killar läser faktiskt inte Spelet och tar tips ur sitt sammanhang. Till exempel ska negarna vara lättsamma och kvicka — inte uppenbara förolämpningar.

För övrigt köpte jag förutom mitt eget exemplar som jag lånade ut till två flickvänner även ett till en kompis. Hon trodde att hon dejtade en jetset-bankman. Däremot antog jag att killen var en con-artist.

Det orsakade en spricka mellan oss eftersom jag inte sa vad hon ville höra. Lyckligtvis, efter att ha läst den här boken, kom hon över ”sin prins” och gifte sig med en trevlig och solid kille som arbetar på ett mindre glamoröst jobb, men som är en bra far och make.

Så även om den här boken är tänkt att vara en självhjälp för män, är det faktiskt en mycket bättre bok för kvinnor. Men jag är säker på att om jag läser andra recensioner kommer jag att se att det jag har skrivit är överflödigt.

The Game: Sammanfattning

Boken The Game är ikonisk av en anledning.

Den här boken var mycket bra läsning. När jag började kände jag det som om mina ögon äntligen öppnades. Det fanns hela den här världen som jag aldrig hade känt.

Det fanns så många sätt att plocka upp och prata med kvinnor som jag trodde aldrig skulle fungera, eller aldrig ens tänkt på.

Se även  10 ljudböcker av Camilla Läckberg du måste lyssna på [GRATIS]

Jag ville testa dem alla, men det kändes som om jag skulle läsa klart innan jag gav mig iväg på mina ansträngningar.

Allt eftersom jag läste sida efter sida blev jag mer och mer intresserad. Jag såg några av mina medarbetare i ett nytt ljus. De agerade precis som några av personerna i den här boken, varav några jag hade sett upp till.

Lite mer än halvvägs började jag se vilken riktning den här boken gick i. Jag är glad att jag läste hela den här boken. Jag trodde att det var kvinnor som jag saknade i mitt liv. Jag behövde bli pickup-artist, eller det trodde jag. Även om det är sant att kvinnor är märkbart frånvarande från mitt liv, var det inte källan till min tomhet. Det var självförtroende.

Det var inte förrän i slutet av boken som jag insåg att jag inte behövde några finstämda pickup-linjer. Jag behövde bara vara jag, men med mer självförtroende.

Den här boken har gett mig de grundläggande verktygen jag behöver för att starta konversationer med slumpmässiga främlingar, för att träffa nya människor, vilket jag hade varit rädd för att göra. Så tänk om de inte gillar mig, de rätta personerna för mig kommer att göra det.

Allt jag behöver göra är att gå ut och umgås.
Även om den här boken fortfarande får mig att vilja gå ut och försöka hämta kvinnor, är det inte för att bli en pickup-artist.

Det är för att utveckla mig själv i alla aspekter av mitt liv. Kvinnor är min last i livet, min svaghet, jag är rädd för avslag och därmed rädd för kvinnor.

Om jag kan övervinna mitt största hinder med självförtroende, så finns det inget jag inte kan göra.

Se även  Det stora könsexperimentet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Även om Neil Strauss aldrig kommer att känna av mig och aldrig veta hur stor inverkan hans bok har haft på mig, har hans bok låst upp dörren till min framtid som jag nu kan börja öppna.

Jag kan inte tacka honom nog för att han skrev den här boken. Mycket starkt rekommenderat!

Kommer att förändra ditt perspektiv på kvinnor. Men också av män. Det finns många bra saker här, men moralen i historien är sann.

Kvinnan du verkligen önskar kommer aldrig att falla för något av dessa knep. Perfekt för kvinnor som du inte är känslomässigt fäst vid. Men var gentleman om det hela.

Om du letar efter one night stands, hur hemskt du än ser ut, var respektfull nog att inte leda någon i fel riktning.

Kvinnor, använd den här boken för att skilja på män. Det hjälper dig att undvika spelare. Alla män är inte svin, men alla män är inte herrar.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇