Tänk som en munk som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Tänk som en munk som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Tänk som en munk av Jay Shetty

Tänk som en munk: Introduktion

I boken Tänk som en munk skriven av Jay Shetty, sammanfattar författaren sina lärdomar från sin tid som munk – en tidlös vishet som finns för alla som vill leva ett mindre ängsligt och mer meningsfullt liv.

Genom att kombinera uråldrig kunskap med sina egna erfarenheter ger Jay Shetty dig nycklarna till hur du övervinner negativa tankar och vanor och istället hittar det lugn och den mening som finns i djupet av varje människa. Han omvandlar teori till praktiska råd och ger dig övningar du kan använda för att minska stress, förbättra dina relationer och dela med dig av dina egna styrkor till andra.

Se även  10 ljudböcker upplästa av Stefan Sauk du måste lyssna på [GRATIS]

Shetty visar att alla kan, och borde, tänka som en munk.
Tänk som en munk är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Tänk som en munk: Handling

Att leva i nuet, bort från alla tankar om gårdagen och oro för morgondagen är något som vi alla kan ha svårt med. I boken Tänk som en munk får du konkreta sätt som du kan använda dig av för att lära dig att lyssna till ditt inre och bli kvitt den stress som många av oss lever i dagligen.

Boken är uppdelad i 3 sektioner:
Let Go, Grow & Give.

Oavsett vad din personliga tro är, så är detta en bok som hjälper dig att återansluta till ditt eget inre ljus. Boken är enkelt skriven och med konkreta exempel på hur du kan anamma munkarnas uråldriga visdom till ditt egna liv.

Med Jay Shettys guidning och enkla beskrivning av sådan som vi kan uppleva som komplicerade kan du ta praktiska, enkla steg till att bygga ett mer meningsfullt liv fyllt av glädje. Grundprincipen och vägen till lycka är att släppa kontrollen, därför heter också bokens första kapitel Let Go. Att anamma att släppa på kontrollen gör individen fri.

Boken ger dig också övningar du kan använda sig av för att förbättra dina nuvarande relationer och hur du kan dela med dig av dina nyfunna styrkor även till andra i din närhet.

Se även  Dotterns berättelse som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Tänk som en munk: Sammanfattning

Tänk som en munk är en helt fantastisk självhjälpsbok som handlar om Mindfulness, närvaro och att lära sig att släppa på kontrollen. Med munkarnas uråldriga kunskap kombinerat med Shettys egna upplevelser går vi direkt från teori till praktiserande exempel som du själv kan ta hjälp av i ditt eget liv.

Alla människor kan förändras, det handlar enbart om viljan till att förbättra något och även att vara öppen för förändringar och släppa taget om sådant som inte gynnar oss längre. En bok om att släppa kontrollen och öppna upp sitt hjärta för universums magiska formler – som vi alla kan använda oss av!

En stark rekommendation till dig som söker efter självhjälpsböcker som är spirituella och som innefattar redskap som är välbeprövade. Att tänka som en munk innehåller precis allt du behöver om du är redo att börja må bättre i nuet!

Se även  Skynda att älska som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇