Sagan om Drakens återkomst som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Sagan om Drakens återkomst som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Sagan om drakens återkomst Ljudbok Gratis av Robert Jordan

Farornas väg inleder ett fantasy-epos fyllt av berättarglädje och hisnande äventyr i en värld som trots magi och skrämmande varelser känns lika levande som vår egen.

Fem ungdomar, en marknadsgycklare och två medlemmar ur Aes Sedais gåtfulla orden flyr från en liten by i civilisationens utkant för att söka nå Tar Valon, ordens legendariska huvudsäte. Ondskans hantlangare har dykt upp i det fredliga landet och vill ha ungdomarna i sitt våld. Endast i Tar Valon kan de känna sig säkra.

Väl där hoppas Moiraine kunna ta reda på varför de fem är så värdefulla för Skuggornas Herre. Men tecken i tiden varslar om märkliga händelser. I denna värld är godheten komplicerad, liksom ondskan. De goda kan i en given situation vara lika farliga som de onda. Men ondskan vill total förstörelse, total makt och den märks inte alltid på ytan.

Se även  Ett fängelse utan murar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Farornas väg är tillgänglig som ljudbok.

Sagan om drakens återkomst: Recension

Det här är min absoluta favoritserie när det kommer till fantasyromaner. Alla karaktärer är vackert beskrivna och hela universum vaknade precis till liv. Det jag gillade särskilt är styrkan i de kvinnliga karaktärerna. Vid första anblicken kan man tro att boken handlar om Rand, kanske till och med Perrin och Mat också, men det är inte helt sant. Det handlar om Moiraine, Nynaeve, Elayne, Egwene och många fler också. Vissa karaktärer är inte ens alltid sympatiska vilket är fantastiskt.

Vanligtvis framställs särskilt kvinnor i litteraturen som trevliga om de är huvudpersoner, men tro mig att det fanns ögonblick jag hatade Nynaeve och till och med Egwene för hur de utvecklades som människor men de förblev huvudpersoner.

Se även  Animal Farm ljudbok GRATIS i 7 dagar

Så om du är ett fantasyfan men också vill ha starka, trovärdiga, mänskliga karaktärer är det här serien för dig. Jag tvivlar på att jag någonsin kommer att hitta något av liknande kvalitet.

Sagan om drakens återkomst: Handling

Den här serien är MASSIV. Ett riktigt mästerverk att upprätthålla och en häftklammer för alla fantasyälskare – om du kan hålla reda på hundratals karaktärer och platser.

Det är en av de bättre skrivna fantasyserierna som finns tillgängliga, och det skulle inte förvåna mig att se den här serien så småningom göras till film. Den enda skammen är Robert Jordans död innan han hann avsluta det, men han fick en lämplig ersättare för att göra jobbet.

Den sista boken var faktiskt den sämsta enligt mig på grund av detta. Det kändes som att det bara stoppade cold-turkey och lämnade många obesvarade frågor.
annars ett mästerverk.

Sagan om drakens återkomst: Sammanfattning

Sammantaget en fantastisk serie, Mat Cauthon var i synnerhet en favoritkaraktär (även om jag kommer att säga att han var dåligt skriven av Brandon Sanderson). Vissa böcker var lite långrandiga och innehöll bara ett fåtal relevanta händelser för att flytta serien med (den 6:e eller 7:e kommer att tänka på) men bortsett från det är min favoritserie genom tiderna. Har läst flera gånger!!

Se även  Eva & Adam som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Rekommenderas av oss på 1MiljonBoktips.se.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇