Omgiven av latmaskar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Omgiven av latmaskar som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Omgiven av latmaskar av Thomas Erikson

Har du koll på vad dina medarbetare tycker om dig? Vill du hellre vara omtyckt eller räcker det med att du är respekterad? Har du ens funderat på de här sakerna?

Kanske är det dags att se över din roll som ledare en gång för alla?

Se även  Familjen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Utifrån det väl beprövade DISA-systemet – med fokus på kommunikation och de fyra personlighetsprofilerna: röd, gul, grön och blå får du här veta hur du sätter samman ditt team på bästa sätt, hur du gör alla delaktiga – och varför dina fina värdeord inte fungerar som du hade tänkt dig.

Förutom kanske det viktigaste av allt – hur du förstår varför medarbetarna alls kommer till jobbet. Deras drivkrafter kan vara helt avgörande för hur du kommer att lyckas i ditt ledarskap.

Lägg till det att de alla befinner sig på olika utvecklingsnivåer, så blir det plötsligt uppenbart varför det ibland är en riktigt utmaning att leda andra. Om du ger dina medarbetare det de behöver för att prestera bra så har de större chanser att göra det!

Se även  Spelet är spelet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lär dig kommunicera smart och du kommer garanterat att se färre latmaskar omkring dig.

Lyssna även på Omgiven av dåliga chefer – där du får lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig.

Omgiven av latmaskar : Varför vissa medarbetare har svårt att få jobbet gjort är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇