Mannen som log som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Mannen som log som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Mannen som log av Henning Mankell

Mannen som log: Introduktion

Mannen som log är skriven av Henning Mankell och är den fjärde boken i Wallanderserien. Här får du följa Kurt Wallander på ytterligare ett uppdrag i härva av ekonomisk brottslighet på högsta nivå.

Henning Mankells älskade och hyllade Wallanderserie är översatt till över 40 språk och har filmatiserats ett flertal gånger. Mannen som log är den fjärde delen i en serie fristående böcker om kommissarie Kurt Wallander.

Se även  2 ljudböcker om tsunamin du måste lyssna på GRATIS i 7 dagar

Mannen som log är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Mannen som log: Handling

Det är en grå och kall eftermiddag i södra Skåne och advokaten Sten Torstensson är på väg hem till Ystad. Dimman ligger tät i luften och plötsligt ser Sten att det står en stol mitt på landsvägen på Österlen och i stolen sitter en docka i människostorlek. Advokat Sten Torstensson tvärbromsar och kliver ur sin bil. Det blir det sista han gör i livet.

Ett stort slag fäller Sten till marken och han mister livet. I en annan del av Skåne vaknar Kurt Wallander med sin hund längs en dyster sandstrand. Han har på grund av utbrändhet och depression tagit beslutet att sluta som polis, men när hans vän som är son till Sten Torstensson kontaktar honom för att berätta om sin fars död tvingas han att tänka om.

Wallander blir nu snart indragen i en stor härva av ekonomisk brottslighet, där hans motståndare inte har några moraliska gränser. Kurt Wallander får kämpa för att reda ut mordet på Sten och för att sätta gärningsmannen på plats. I jakten på mördaren får Kurt även upp ögonen för ett bolag som säljer mänskliga organ för transplantationer.

Se även  Ett hopplöst fall som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Mannen som log: Sammanfattning


Henning Mankells Wallanderserie är ofta både fängslande och gripande. Eftersom att böckerna också blivit filmatiserade, så känns det som att man känner karaktärerna väl om man har läst de övriga böckerna i serien. I den fjärde boken Mannen som log får du åter följa med Kurt Wallander i denna härliga deckarserie.

Boken är spännande från början till slut, med ett intressant och fängslande fall att reda upp för kommissarie Kurt. Henning Mankell är en av våra bästa svenska deckarförfattare och har fått många fantastiska priser under sitt liv (1948-2015).

Om du har läst övriga böcker i Wallanderserien är det en stark rekommendation att även läsa Mannen som log. Om du ännu inte läst de 3 föregående böckerna i serien är det en god idé att läsa dem innan du läser Mannen som log.

Se även  2 ljudböcker om att övervinna blyghet du måste lyssna på [GRATIS]

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇