Prinsessan och mördaren som ljudbok GRATIS i 14 dagar

Just nu kan du lyssna på Prinsessan och mördaren som ljudbok gratis i hela 14 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Prinsessan och mördaren av Magnus Nordin (Gratis Ljudbok)

En ung kille hittas vid en soptipp. Han lever men har utsatts för sexuella övergrepp och strypförsök. Det är upptakten på denna gastkramade mordgåta. Men detta är inte bara en thriller.

Det är minst lika mycket en bok om några ungdomar i stockholmsförort; deras vardag i plugget, fester, familjer och förälskelser. Markus är kär i Nina som är kär i gitarristen Jajje. Teo är Markus kompis som är på glid (skiter i plugget, slåss gärna och röker på med de äldre polarna). Lenita är rikemansdotter och klassens manipulatör.

Hon bestämmer vem som är bjuden på fest och vem som sitter vid hennes bord i skolmatsalen. Nina, pappas Prinsessa, är ny i plugget och vet att hon behöver Lenitas accepterande lika mycket som hon avskyr spelet om ledarens gunst.

Markus själv känner sig vilsen när föräldrarna separerar och syrran stuckit till Dublin. Så här beskriver Magnus Nordin själv bakgrunden till varför han har skrivit boken: Jag ville dels göra ett försök att skriva en realistisk thriller för ungdomar utan att tillrättalägga eller spara på krutet.

Dels ville jag berätta om ungdomar i ett litet villasamhälle, om hur hemligheter och lögner förgiftar relationer och förstör förtroenden.

Prinsessan och mördaren är tillgänglig som ljudbok.

Prinsessan och mördaren: Om boken

En ung pojke hittas på en soptipp. Han lever men har blivit sexuellt utnyttjad och strypt. Detta är början på detta pirrande mordpussel.

Detta är dock inte bara en thriller. Det är lika mycket en bok om en grupp unga i förorts Stockholm: om deras vardag i skolan, fester, familjer och kärlek.

Markus är kär i Nina som är kär i gitarristen Jajje. Markus känner sig vilsen när hans föräldrar separerar och hans syster har tagit sig till Dublin. Teo är Markus vän som långsamt slits ner på sitt sätt att leva. (Han bryr sig inte om skolan, hamnar i slagsmål och röker pot med sina äldre vänner). Lenita är en “rik mans dotter”, och klassens manipulatör. Hon bestämmer vem som bjuds in till festerna och vem som får sitta vid hennes bord i studentmatsalen. Nina, pappas prinsessa, är ny på skolan och vet att hon behöver Lenitas godkännande lika mycket som hon hatar hela kampen om vem som vinner ledarens gunst. Hemligheter i Ninas familj kommer att få henne att tvivla på sin egen far – kan han vara mördaren?

Detta är en skrämmande, realistisk thriller för den unga läsaren.

Inlägg senast uppdaterat: 15 november, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Nabil

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇