Prinsessan och mördaren som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Prinsessan och mördaren som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Prinsessan och mördaren av Magnus Nordin (Gratis Ljudbok)

Prinsessan och mördaren ljudbok: Introduktion

Prinsessan och mördaren är en bok skriven av Magnus Norin och är en riktigt spännande bok som handlar om Theresa som kallas för ”Sessan” och några andra ungdomar i stockholmsförorten; deras vardag i plugget, fester, familjer och förälskelser. Markus är kär i Nina som är kär i gitarristen Jajje. Teo är Markus kompis som är på glid (skiter i plugget, slåss gärna och röker på med de äldre polarna). Lenita är rikemansdotter och klassens manipulatör.

Ett helt vanligt tonårsliv med andra ord, tills bokens twist kommer in i bilden där en ung kille hittas vid en soptipp och har utsatts för strykförsök och sexuella övergrepp. Boken blir nu till en thriller som skalar upp hela storyn avsevärt.

Se även  Mannen som försvann som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Prinsessan och mördaren är tillgänglig som ljudbok.

Prinsessan och mördaren: Handling

Prinsessan och mördaren är en bok som handlar om ett par ungdomar som går i årskurs 8 i norra Söderbro. ”Sessan” är en tuff, men givmild tjej. Lenita är tjejen som bestämmer vem som är bjuden på fest och vem som sitter vid hennes bord i skolmatsalen. Nina är ny på skolan, och tillsammans med Jajje. Teo är en riktig buse som ofta hamnar i slagsmål på skolgården.

En ung man hittas svårt skadad på en soptipp där han blivit sexuellt utnyttjad och misshandlad. Han överlever men hittas senare igen i boken och denna gång är han död. Detta visar sig vara början på en serie av mord som sker i det lilla samhället Söderbro. Och mördaren befinner sig närmare ungdomarna än vad de någonsin hade kunnat ana.

Händelserna i boken utspelar sig i nutid och är en bok som författaren själv säger att han skrivit för att han ville berätta om ungdomar i ett litet villasamhälle, och hur hemligheter och lögner förgiftar relationer och förstör förtroenden. Boken är både en spännande thriller men också en bok som ger en djupare förståelse för olika typer av människoöden.

Se även  Dagbok för alla mina fans som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Prinsessan och mördaren: Sammanfattning

Prinsessan och mördaren ljudbok är en riktig ungdomsthriller om ett gäng ungdomar som går i årskurs 8. Boken har ett budskap av att ha en djupare förståelse, men också för att ge spänning och där kan man helt klart säga att författaren inte har sparat på krutet direkt!

Detta är en ljudbok som passar perfekt för ungdomar i synnerhet. En spännande bok att lyssna på innan läggdags, eller på sommarlovet. Om du är ute efter spännande, lättlästa böcker som dessutom är något kluriga så är Prinsessan och mördaren den perfekta boken för dig!

Se även  Tiggaren som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇