Löftet du gav som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Löftet du gav som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Löftet du gav av Brenda Joyce

Löftet du gav

New York Times och USA TODAYs bästsäljande författare Brenda Joyce är tillbaka med ännu en hänförande berättelse om kärlek och passion

Stolthet och heder

Alexi de Warenne har seglat från Kina till England på rekordtid och väl framme hålls en storslagen fest till hans ära. Känslan av triumf går dock upp i rök när hans förödande vackra barndomsvän Elysse O’Neill flörtar med hans skeppskamrat.

Se även  Lär dig meditera hemma med 9 ljudböcker [GRATIS]

Det är uppenbart att hon vill straffa honom för att han varit borta så länge. Men när Alexi hittar Elysse ute i trädgården, desperat kämpande för att komma ur mannens grepp, får det hela ett tragiskt slut.

Inom loppet av några dagar gifter sig Alexi med Elysse för att rädda hennes heder – och därefter lämnar han henne omgående.

Undanflykter och falska förespeglingar

Med sin slagfärdighet och charm är Elysse tongivande inom societeten, men viskningarna om att hon är en ”övergiven brud” förföljer henne. Hon kommer aldrig att avslöja sanningen: att hon inte har träffat sin man på sex år – och att de inte ens fullbordat äktenskapet! När Alexi oväntat återvänder till England är Elysse beredd att göra vad som än krävs för att vinna hans hjärta och göra anspråk på sin plats vid hans sida …

Se även  Jackie som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Löftet du gav är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇