Femtio nyanser av honom som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Femtio nyanser av honom helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Femtio nyanser av honom Ljudbok av E L James

Femtio nyanser av honom: Introduktion

E L James trilogi 50 shades of Grey slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsatte utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras. E L James utforskning av sexuellt maktspel har blivit chicklitt med feministiska förtecken.

Se även  Tio grisar nere som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande är det många som skulle beskriva femtio nyanser av honom. Boken handlar om litteraturstudenten Anastasia Steele som har en intervju med företagaren Christian Grey, och därefter är sig ingenting någonsin likt igen. Anastasia både attraheras av Grey och är rädd för honom på samma gång. Men han fortsätter att dyka upp överallt. Snart kan hon inte motstå honom längre.

Femtio nyanser av honom finns tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Femtio nyanser av honom: Handling

Femtio nyanser av honom handlar om litteraturstudenten Anastasia Steele som har en intervju med den framgångsrike företagaren Christian Grey. Han är väldigt mystisk och intressant på många sätt. Hon gick från intervjun helt och hållet övertygad om att allt hade gått åt skogen oh att hon skulle bli underkänd.

Något med honom gör att hon känner sig både attraherad och skrämd av honom, men hon kan inte sluta tänka på honom efteråt. Hon gör allt för att glömma honom, ända tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne. Efter deras första dejt blir den lite naiva och oskuldsfulla Ana förskräckt när hon inser att hon fallit för honom.

Grey varnar henne för att komma honom för nära och hon blir bara ännu mer intresserad. Hans mystiska och något kontrollerande sätt får henne att undra vad det är han gömmer bakom sin fasad. Men Grey plågas av inre demoner och styrs av kontrollbehov, men genom deras passionerade kärleksäventyr lär sig Ana mer om sina egna begär, samtidigt som hon får lära känna de mörka hemligheter som Grey håller dolda för resten av världen.

Se även  Rotvälta som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Femtio nyanser av honom: Sammanfattning

Denna storsäljare har blivit nästan som en kvinnlig bibel och har diskuterats hejvilt i många olika forum. Många anser att det är en bok som föder fel roller och andra menar på att den är sexuellt frigörande. Oavsett vad du tycker, så är detta sannerligen en bok som väcker många känslor till liv.

Den passionerade kemin som Anastasia och Christian har mellan varandra är så stark att det känns laddat bara att lyssna. Femtio nyanser av honom som ljudbok är en rekommendation till dig som gillar starka kärleksromaner med en sexig touch. Det är en bok som fängslar redan på första kapitlet och skapar känslostormar och heta diskussioner överallt den nuddar – vågar du kasta dig in i 50 shades of Grey?

Se även  Löftet du gav som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇