En bur av guld som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på En bur av guld som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

En bur av guld av Camilla Läckberg

Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. ”En bur av guld” är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde. På ytan verkar Faye ha allt.

En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur.

Se även  Expeditionen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.

Du som älskar att läsa spänning har nu något nytt att se fram emot. Ljudboken “En bur av guld” är en historia som skildrar drama, tragedi, spänning och hämnd. Skriven av den prisbelönta författaren Camilla Läckberg som ett nästa kapitel i sin karriär släpps nu “En bur av guld”.

Ljudboken utspelar sig i den mest exklusiva delen av Stockholms innerstad. I ett liv av lyx, glamour och kärlek lever Fayes med hennes dotter och make. Allt verkar som en dröm utifrån men på insidan är hennes fulländade partner något helt annat.

Hon gav upp allt för att skapa sin drömfamilj men vad som tidigare varit en karriärsmedveten, självständig och motiverad kvinna är nu en utsatt person som står inför sitt livs största utmaning.

Se även  2 ljudböcker upplästa av Rolf Lassgård du måste lyssna på [GRATIS]

I romanen “En bur av guld” blir Fayes bedragen av personens som annars skulle vara hennes närmaste i det glamorösa innerstadslivet. Han som svurit att aldrig lämna henne och stå vid hennes sida i vått och torrt utnyttjar henne och hon lämnas till ett bittert öde. Allt detta medans de hemska minnena från barndomen i Fjällbacka förföljer hennes minne.

Häpen och förbryllad står Fayes tomhänt. Det är först då hennes sinne blir klart. Hon bestämmer sig för att ge igen och denna gång ska hämnden bli fasansfull.

Denna fängslande ljudbok kommer få dig att sträckläsa igen. Med svek, hämnd och kärlek får du mer än frågat. Camilla Läckberg visar varför hon anses vara en av Sveriges främsta författare och denna gång handlar det om Fayes hämnd i ljudboken “En bur av guld”. Lyssna gratis på böcker från Camilla Läckberg hos Nextory. Prova vår prisbelönta tjänst 7 dagar kostnadsfritt – helt utan bindningstid.

Se även  Som eld som ljudbok GRATIS i 7 dagar

En bur av guld är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇