Där kräftorna sjunger som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Där kräftorna sjunger som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Där kräftorna sjunger Ljudbok Gratis av Delia Owens

Där kräftorna sjunger Ljudbok: Introduktion

Där kräftorna sjunger av Dela Owens är en bok som nått internationell succé – och som nu finns på svenska! Där kräftorna sjunger är en bok som är skriven som ett kärleksbrev till naturen, friheten och djuren. En oförglömlig berättelse som berör på djupet om naturens krafter och ensamhetens pris.

Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne.När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Se även  Olympia som ljudbok GRATIS i 7 dagar

”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

Där kräftorna sjunger är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Där kräftorna sjunger: Handling

Det har i flera år gått rykten om att ”Marsh Girl” skulle ha hemsökt Barkley Cove, som är en lugn fiskeby. Kya Clark passar inte riktigt in. Hon är barfota och vild; olämplig för det artiga samhället. I slutet av 1969, när den populära Chase Andrews hittas död, misstänker lokalbefolkningen därför henne omedelbart.

Men Kya är inte vad de säger. En född naturforskare med bara en skoldag i bagaget, tar hon livets läxor med sig direkt från landet och lär sig världens verkliga sätt från eldflugornas oärliga signaler till hur man gör up en eld. Men medan hon har vuxit upp och lärt sig förmågan att leva i ensamhet för alltid, kommer tider då hon längtar efter att bli berörd och älskad. Kya dras till två unga män från stan, som var och en är fascinerad av hennes vilda skönhet, och öppnar sig för en ny och häpnadsväckande värld – tills det otänkbara händer.

Se även  Bara man é fantastisk som ljudbok GRATIS i 7 dagar

I en utsökt betoning till den naturliga världen mot en djupgående berättelse om ålderdom och hemsökande mysterium så är detta en tankeväckande, klok och djupt gripande bok. Owens debutroman Där kräftorna sjunger påminner oss om att vi för alltid formas av barnet inom oss, samtidigt som vi är föremål för de vackra och våldsamma hemligheter som naturen bevarar.

Där kräftorna sjunger: Sammanfattning

Där kräftorna sjunger är en berättelse om motståndskraft, överlevnad, hopp, kärlek, förlust, ensamhet, desperation, fördomar, beslutsamhet och styrka. Den här boken går fram och tillbaka i tiden för att berätta historien om Kya Clark a.k.a. Marsh girl. Hon bor i utkanten av staden, i Marsh, och lokalbefolkningen tittar ner näsan på henne, hon blir dömd, hånad och mobbad. Men det finns de som visar hennes vänlighet, vänskap och visar hennes kärlek. Åh, vad jag älskade den här boken!

Berättelsen frågar hur isolering påverkar beteendet hos en ung kvinna, som liksom vi alla har den genetiska benägenheten att tillhöra en grupp. Ledtrådarna till mysteriet förs in i dess vilda varelsers frodiga livsmiljö och naturhistoria. Den här boken är vackert skriven och innehåller poesi och levande beskrivningar av Marsh. Jag rekommenderar starkt den här boken! Det är omtänksamt, väcker känslor och transporterar läsaren tillbaka i tiden till Marsh. Jag älskade varje sida.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇