Att landa som en trana som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Att landa som en trana som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Att landa som en trana av Kajsa Ingemarsson

Att landa som en trana: Introduktion

Att landa som en trana är skriven av Kajsa Ingemarsson, som sedan sin författardebut 2002 har skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över.

I boken Att landa som en trana, får läsaren verkligen följa med på en resa som är genomsyrad av hopp, tro och tidlös visdom. Boken skildrar Grevens liv (han själv kallar sig för Greven), som är en odödlig gestalt. Han berättar om sina erfarenheter från alla sina liv med stor humor, elegans och uppriktighet. En härlig bok om livets många lärdomar, som binds samman i en stordådig helhet.

Se även  2 ljudböcker om att övervinna blyghet du måste lyssna på [GRATIS]

Att landa som en trana finns tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Att landa som en trana: Handling

Greven berättar med en nypa provocerande uppriktighet sina erfarenheter från sina många liv. Vare sig han befinner sig i det gamla Egypten, i revolutionens Frankrike eller i självaste gudarnas boning förmedlar han sina berättelser med en aldrig sinande empati och förståelse för människans villkor.

Hans önskan att hjälpa, guida, undervisa och med egna exempel visa hur även den snårigaste väg så småningom leder till upplysning, är lika underhållande som full av förtröstan. En roman som också kan klassas nästan som en självhjälpsbok som delar tidlös sanning, på ett språk som når alla själar som hör dem. Greven är en fantastiskt elegant själv, som har levt många liv och vuxit en vishet vi sällan skådar i vår tid.

Se även  En familjetragedi som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att landa som en trana: Sammanfattning

Kajsa Ingemarsson gör det igen – med sitt fantastiska skrivspråk tar hon oss in till Grevens inre.

”Att ta in och begrunda världen från ovan, att glida på vindarna och förbli orörd av det triviala. Sådan är tranans natur, men det är först när hon vinklar sina vingar för att ta mark som fågelns verkliga storhet kommer fram”. Att landa som en trana, att komma ner från det övre till den fysiska, lägre atmosfären, likt det Greven gjort i varje liv är en vacker beskrivning.

Att landa som en trana är en spirituellt upplysande bok om den läses med symbolismens glasögon. Ett mästerverk om passar alla som gillar feel-good böcker som lyfter din själ i förståelsen för något större än vad vi ser med blotta ögat.

Se även  3 Sagan om Ringen ljudböcker på svenska som är gratis [GRATIS]

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇