Bokrecension: Yrsel av Annika Widholm

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Yrsel
Författare: Annika Widholm
Förlag: MÄnpocket
ISBN: 978-91-7503-964-0
Antal sidor: 343

Första meningen

Hon stod i nattmörkret och blickade upp mot tvÄ ljusa fönster i den annars svarta fasaden. 

Handling

Clara har nyligen flyttat in hos kÀrleken Markus nÀr hon börjar drabbas av mystiska svimningsattacker. Hon vaknar upp pÄ ovÀntade stÀllen utan att veta hur hon kommit dit. Dessutom har hon en obehaglig kÀnsla av att vara förföljd.

Hon försöker alltmer desperat ta reda pÄ vem det Àr som spionerar pÄ henne och Àr rÀdd att det kan ha nÄgonting att göra med den dödsolycka som drabbade familjen för ett Är sedan. Vad hÀnde egentligen Markus tidigare fru? Hur ska Clara nÄ fram till hans tonÄrsflickor som saknar sin mamma? Och varför Àr ett av rummen i vÄningen alltid lÄst? 

Samtidigt behöver hon fokusera pÄ att skriva klart en uppsats i psykologi. Studierna om medvetandets grÀnser blir ett sÀtt att hantera det som hÀnder i hennes eget liv, men för henne ocksÄ allt djupare in i det okÀnda. 

Kommentar

Yrsel Ă€r en psykologisk thriller, spĂ€nningen griper tag i en omedelbart som man börjar lĂ€sa, svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n sig nĂ€r man vĂ€l börjat lĂ€sa. Sidorna bara flyger fram, jag funderar hela tiden pĂ„ hur allt hĂ€nger ihop. HĂ€r finns verkligen en krypande kĂ€nsla av obehag av vad som pĂ„gĂ„r, vem man kan lita pĂ„ och inte. SĂ„ fort jag trodde att jag hade klurat ut det sĂ„ kom det vĂ€ndningar jag inte sĂ„g komma. Titeln “Yrsel” Ă€r vĂ€ldigt passande, jag blev nog sjĂ€lv lite yr av alla svĂ€ngningar, pĂ„ ett bra sĂ€tt. Rekommenderas varmt.

InlÀgg senast uppdaterat: 25 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇